Çözüldü✓ 5070 alıp geçeyim mi

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Arkadaşlar Normalde 50 Serisinde gpu almayacaktım 60 serisini bekleyecektim ama kriz falan derken 60 serisine kadar ne olur bilemiyorum şuanda durum daha da kötüleşmeden gaming gecesinde 5070 alayım mı?
kredi kartı ile alacağım ve yazın ödeyeceğim 3 taksit ile sizce değer mi

Ek olarak MSI gaming Trio alacağım beyaz versiyonu

5070 ti var inspire bence ondan al bütçe yetiyorsa

Arkadaşlar Normalde 50 Serisinde gpu almayacaktım 60 serisini bekleyecektim ama kriz falan derken 60 serisine kadar ne olur bilemiyorum şuanda durum daha da kötüleşmeden gaming gecesinde 5070 alayım mı?
5. super serisi ertelendi günü belli değil, 6. serisi de 2027 bası diyolardı sonra sonu oldu vs. o yüzden bi kıtlık var

beyaz karta göre ve modeline göre şuan piyasaya kıyasla güzel fiyatı var alabilirsin.

evet ben sistemi dizerken 32 rami 6k ya aldım sonra kriz patladı normalde 60 serisi bekleyecektim böyle olunca alayım diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz karta göre ve modeline göre şuan piyasaya kıyasla güzel fiyatı var alabilirsin.
çok cazi geliyor siyah sistem olsa kesin ti alırdım ama beyaz olması benim için veli nimet oldu sanırım alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 ti var inspire bence ondan al bütçe yetiyorsa
Bütçeyi zorlayabilirim ama beyaz olması önemli kasanın ortasında kocaman siyah bişey sırıtıyor be hocam

2 ürün aynı kalibre degil

birisi giriş birisi orta üst

Geri