6400 yerine elle 6000 cl30 yapmayı deneyebilirsin belkiAm5 e yeni geçtim.
Anakart Asus B650m r
İşlemci 7500f
Ram Xpg lancer 2x16 6400mhz argb
Bugun topladım sistemi ramleri expoya alınca bir süre sonra sistem kapanıp açılıyor. Expo kapatınca düzeliyor.Bios son sürüm
hocam ımzadakı ramı kullanıyorum cl nasıl ve ne kadar dusurebılırım6400 yerine elle 6000 cl30 yapmayı deneyebilirsin belki
biosta elle ram ayarı yapman gerekiyor rehberi var forumda 6000 cl30 yapsan olur galiba voltajdan falan anlamıyorum araştırhocam ımzadakı ramı kullanıyorum cl nasıl ve ne kadar dusurebılırım
n ebi akgünün videosunu falan izlemiştim baya da aklımda kalmıştı şuanda ama unuttum galiba o vıdeo işime yarayabilirbiosta elle ram ayarı yapman gerekiyor rehberi var forumda 6000 cl30 yapsan olur galiba voltajdan falan anlamıyorum araştır
2-3 yerden izle araştır bencen ebi akgünün videosunu falan izlemiştim baya da aklımda kalmıştı şuanda ama unuttum galiba o vıdeo işime yarayabilir
gecikme değeri cl32 cl34 falandır şu an onu da cl30 yapabilirsinExpo 1 de 6400 ten 6000e çektim şuan kapanmıyor oyunda falan denicem birazdan düzeldi herhalde
Sistem siyah ekran veriyor mu? Yoksa tamamen kendini mi offluyor? Olay görüntüleyicisinde ne yazıyor?6400den 6000e çektikten sonra kapanmadı oyuna girince kapandı kafayı yiyeceğim