Çözüldü✓ Gainward RTX5070 Ti Phoenıx-S 16GB Ekran kartına geçiş yapılmalı mı?

Reaksiyon skoru
50
Merhaba arkadaşlar.

Artan ram fiyatları, ekran kartı fiyatlarını daha da arttıracak gibi duruyor. Şuan RTX4070 Tİ kullanıyorum. 1080p çözünürlükte oynuyorum. 1440p geç diyecek arkadaşlar olabilir. 1080p'de kalma sebebim yüksek Fps ve yüksek Hz beklentisi. 1440p çözünürlüğü belki ilerleyen zamanlarda değerlendirebilirim. Hepsiburada üzerinden 9 taksit şeklinde almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz neler? Yeni karta geçişi tavsiye ediyor musunuz yoksa gereksiz mi buluyorsunuz?

Hepsiburada linki: Gainward RTX5070 Ti Phoenıx-S 16GB

Güncel sistem bileşenleri:

Ortalamada %28 performans farkı var aralarında. Ek olarak 4gb vrame sahip olacaksınız. Bütçe sıkıntısı yoksa geçilir.

Merhaba arkadaşlar.

Artan ram fiyatları, ekran kartı fiyatlarını daha da arttıracak gibi duruyor. Şuan RTX4070 Tİ kullanıyorum. 1080p çözünürlükte oynuyorum. 1440p geç diyecek arkadaşlar olabilir. 1080p'de kalma sebebim yüksek Fps ve yüksek Hz beklentisi. 1440p çözünürlüğü belki ilerleyen zamanlarda değerlendirebilirim. Hepsiburada üzerinden 9 taksit şeklinde almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz neler? Yeni karta geçişi tavsiye ediyor musunuz yoksa gereksiz mi buluyorsunuz?

Hepsiburada linki: Gainward RTX5070 Ti Phoenıx-S 16GB

Güncel sistem bileşenleri:

2023 Ocak'da 4000 serisi 2025 Ocak'da 5000 serisi tanıtıldı.
2027 Ocak'da ise 6000 serisi çıkacak.
Her sene teknoloji anlamında üstüne koyuyorlar artık.
Son VRAM zamları ile dolar bazında 6000 serisinin daha pahalı geleceğini düşünüyorum.
Eğer 6000 serisi geçecek bütçeniz yok ise 5000 serisi alabilirsiniz.

kartı kullanıyorum, kartta cw yok ve kullanıcı yorumları ve satın almış bir çok kullanıcı da cw olmadığını belirtiyor kart için tabi elektronik şans işi, onun dışında ekran kartının fanları pek iyi değil, sesli çalışıyorlar, bu yüzden %30 - %32 arası kullanıyorum, bu ses aralığın da ses seviyesi makul seviyelere geliyor, kart furmarkta 71 dereceyi geçmedi 2k yaptığım test sonucunda, onun dışında kart zaten pek ısınmıyor, 0.850 2600mhz +2000 clock + ayarları ile oyunlarda 61-64 derece arası gidip geliyor, stok halde en fazla 65-68 arası takılıyordu.

Geçilir.

kartı kullanıyorum, kartta cw yok ve kullanıcı yorumları ve satın almış bir çok kullanıcı da cw olmadığını belirtiyor kart için tabi elektronik şans işi, onun dışında ekran kartının fanları pek iyi değil, sesli çalışıyorlar, bu yüzden %30 - %32 arası kullanıyorum, bu ses aralığın da ses seviyesi makul seviyelere geliyor, kart furmarkta 71 dereceyi geçmedi 2k yaptığım test sonucunda, onun dışında kart zaten pek ısınmıyor, 0.850 2600mhz +2000 clock + ayarları ile oyunlarda 61-64 derece arası gidip geliyor, stok halde en fazla 65-68 arası takılıyordu.
Detay verdiğin için teşekkür ederim. Ses takıntım yok. İlk olarak 1080p kullanacağım için kart zorlanmayacak ve ses yapmayacaktır diye tahmin ediyorum.

5070ti karta geçin ancak kesinlikle 1080p'yi bırakın hocam. 5070ti ile zaten 1440p'de çok yüksek fps alırsınız. Dlss kalite de 1080p DLAA'da. Daha iyi görüntü verecektir.

5070 ti 16 gb modelinin üretimi durmuş. Alacaksanız acele etmenizde fayda var.

Tekrar merhaba arkadaşlar. İşten çık eve gel anca yazabiliyorum. Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Kartı an itibari ile sipariş etmiş bulunmaktayım.

5070ti karta geçin ancak kesinlikle 1080p'yi bırakın hocam. 5070ti ile zaten 1440p'de çok yüksek fps alırsınız. Dlss kalite de 1080p DLAA'da. Daha iyi görüntü verecektir.
Evet, bu tavsiyene kesinlikle kulak asacağım hocam. Bir sonraki hedef 1440p olacak.

6 taksit de işine yararsa burada daha ucuz
Hepsiburada wordcard sahibiyim hocam. 9 taksit işime geliyor açıkçası. Bu sebeple hepsiburada üzerinden satın aldım.

5070 ti 16 gb modelinin üretimi durmuş. Alacaksanız acele etmenizde fayda var.
Evet hocam haberini gördüm. Ram krizi ekran kartlarını vurmaya başladı gibi görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri