18 yaş altı internet kısıtlaması önerisi

değil mi? Bizim düşündüklerimizi onlar düşünemiyorlar mı acaba?
goodbydpi ile çoğu yasağı delebiliyorsun gereksiz kararlar sanki millet yöntem bulamayacak
Roblox'u yasakladıklarında, Discord'u yasakladıklarında şimdi ise VPN ile giriyorlar. Sizce yasakladıkları şeyler ulaşılmaz mı oluyor?😁
Yaptıkları şeyleri saçma buluyorum. Siber suç işleyen birisine ev hapsi vermeleri aklıma geldi..

Saat 06:00 ve 22:00 dedikleri icin bilmiyorum nasil yapacaklar ama En basinda Dusunulen firmalara birakmakti avrupa birligindeki gibi soyle anlatayim

Firmlara diyorlarki bundan sonra denetim sende nasil ypatiginla ilgilenmiyoruz maa 16 yas alti cocuklarin sosyal medya kullanmasini engelle demeye basliyorlar firmalara ve hatta Ingilterede geldi

Yanlis hatirlamiyorsam algoritma ile algiliyorlardi yaptigin hareketler gezdigin siteler vs. gibi verilere gore eger cocuk oldugnu dusunurse algoritma yasakliyordu vpn ilede asilmiyor diye biliyorum ynalisim yoksa cunku erisim gengelinden daha farkli bir sekilde engelliyorlardi

He turkiyede nasil olur bilemem ama Eger Cindeki gibi Yaparsalar bak bakalim girebiliyormusunuz o zaman o VPN'ler veya goodDPI'lar ile girde goreyim sizi HAHAHAHAAH

Cinde mesela soyle isliyor = Ulusal kimlik kontrolu + Yuz Tanima + AI ile hareketlerinin yas analizi + Cihaz ID ve Hat'tin (yani ebeveynin cihazini kullanamassin) + Random zamanda Anlik kamera ile yuz kontrol istegi (Eger kapatarak falan kacmaya calisirsan ilkinde supheliye ekleniyon 2'cide ban yani GG) bu yuzden cinde cok az 18 yas alti kurali ihlal eden kisi sayisi belli kurallar var iste su gunlerde girebilrisin su kadar oyun oynayabilirsin vs...

Tabi Turkiyede boyle bir sistem Olur mu hic sanmiyorum ama sadece anlik yuz kontrol bile olsa Kontrol saglanir vs.......

Ayrıntılar Anadolu ajansı
18 yaş altında 22 :00 ile 06;00 arasındaki internet kısıtlaması önerisi

Söz konusu yasal telefon ve tablet internet erişimi kapsıyor

15 yaş altına ise sosyal medya kullanımı yasaklanması bekleniyor
18 yaşından büyüğüm ama yine de bunun önüne geçen program olursa kurup kullanırım inat.

Ayrıntılar Anadolu ajansı
18 yaş altında 22 :00 ile 06;00 arasındaki internet kısıtlaması önerisi

Söz konusu yasal telefon ve tablet internet erişimi kapsıyor

15 yaş altına ise sosyal medya kullanımı yasaklanması bekleniyor
Hiçbir şekilde internet kısıtlaması yapamazlar (Aile olayın içine girerse o ayrı)

Sosyal medya yasağına kesinlikle katılıyorum çöplükten ibaret

Askercell

Gelsin gelsin. İyi olur.

Geri