Papara hesap kiralama

iyi bari kripto 2 adet banka 1 adet sim kart + papara cart curt hepsini toptan verenler var paparayla yırtmışsın

Arkadaşlar papara hesabımı 30 bin tl ye 1 gün kiraladım başıma bir iş ceza gelirmi yarın paramı verceklerini ibana yatırcaklarını söylediler paramı verirlermi
Eyvah eyvah ya dostum -180k yiyebilirsin böyle şeyler yapmayın diye bas bas bağırıldı kaç defa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakında ifadeye çağırırlar. Hapis garantili işlem yapmışsın.
Nitelikli dolandırıcı olarak yargılanacaksın ve %100 hapis cezası alacaksın.
Sicilin bozulacak, asker-polis-kamu yerlerinde çalışamayacaksın.

Büyük suç
abartma

yapılan iş illegal o yüzden bedava para kazancam diye saçmalayıp suça iştirak etmeyin

Eyvah eyvah ya dostum -180k yiyebilirsin böyle şeyler yapmayın diye bas bas bağırıldı kaç defa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abartma
Hocam yarın mahkemeye gidio konuyu diyeceğim baş7ka bı sıkıntı gelmez değilmi

Dostum henüz 16 yaşındasın, adam öldürenler ağalar paşalar gibi dışarda geziyor sakin ol.
Yaptığın şey ilerde sana ciddi şekilde suç olarak döner, muhakkak eninde sonunda bir yaptırımı olur bunun.
Papara hesabını derhal pasif hale getir ve yarın git en yakın emniyet müdürlüğüne yaptığını bildir. Sana muhakkak yardımcı olurlar.

Dostum henüz 16 yaşındasın, adam öldürenler ağalar paşalar gibi dışarda geziyor sakin ol.
Yaptığın şey ilerde sana ciddi şekilde suç olarak döner, muhakkak eninde sonunda bir yaptırımı olur bunun.
Papara hesabını derhal pasif hale getir ve yarın git en yakın emniyet müdürlüğüne yaptığını bildir. Sana muhakkak yardımcı olurlar.
Yarın 2 sinide yapacağım peki bundan sonra sıkıntı olur mu

babası olarakta kumar sitesinin adını yazıyolardır bunu yapanlar
bunun gibi adamların fenotipi az cok benzer oluyor yaş skalasına göre de bu yaptığı işten aldığı parayı harcadığı yerler de değişiyor.
Daha bu ne ki adamlar kendi adına şirket açtırıp sanal pos açıp posu adamların kullanımına veriyolar zuhahaha

ailene anlattın mı abim, yarın sürpriz ile uyanmasınlar

Yarın 2 sinide yapacağım peki bundan sonra sıkıntı olur mu

Dostum sıkıntı olacak zaten, bunun bilincine gir şimdiden. Hapis falan yatmazsın, ama mahkeme karakol falan uğraşacaksın.
Bunu bildirmezsen daha büyük sonuçları olablir diye düşünüyorum, ama neticede ben hukukçu değilim ve verdiğim tavsiyeler afaki.
Avukata danışmak en doğrusu olur senin durumunda.

Durumu muhakkak ailene bildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,500
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri