Eyvah eyvah ya dostum -180k yiyebilirsin böyle şeyler yapmayın diye bas bas bağırıldı kaç defaArkadaşlar papara hesabımı 30 bin tl ye 1 gün kiraladım başıma bir iş ceza gelirmi yarın paramı verceklerini ibana yatırcaklarını söylediler paramı verirlermi
abartmayakında ifadeye çağırırlar. Hapis garantili işlem yapmışsın.
Nitelikli dolandırıcı olarak yargılanacaksın ve %100 hapis cezası alacaksın.
Sicilin bozulacak, asker-polis-kamu yerlerinde çalışamayacaksın.
Büyük suç
Hocam yarın mahkemeye gidio konuyu diyeceğim baş7ka bı sıkıntı gelmez değilmiEyvah eyvah ya dostum -180k yiyebilirsin böyle şeyler yapmayın diye bas bas bağırıldı kaç defa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abartma
babası olarakta kumar sitesinin adını yazıyolardır bunu yapanlariyi bari kripto 2 adet banka 1 adet sim kart + papara cart curt hepsini toptan verenler var paparayla yırtmışsın
Yarın 2 sinide yapacağım peki bundan sonra sıkıntı olur muDostum henüz 16 yaşındasın, adam öldürenler ağalar paşalar gibi dışarda geziyor sakin ol.
Yaptığın şey ilerde sana ciddi şekilde suç olarak döner, muhakkak eninde sonunda bir yaptırımı olur bunun.
Papara hesabını derhal pasif hale getir ve yarın git en yakın emniyet müdürlüğüne yaptığını bildir. Sana muhakkak yardımcı olurlar.
bunun gibi adamların fenotipi az cok benzer oluyor yaş skalasına göre de bu yaptığı işten aldığı parayı harcadığı yerler de değişiyor.babası olarakta kumar sitesinin adını yazıyolardır bunu yapanlar
Yarın 2 sinide yapacağım peki bundan sonra sıkıntı olur mu
bekleyeceksin kendin gitmesen belki işin sana dönmesi 2 3 yılı bulabilirdi şimdi yine iyi bir süre beklersin süreciYarın 2 sinide yapacağım peki bundan sonra sıkıntı olur mu
mümkünse şimdi git karakola da bildir yarını beklemenin anlamı yokYarın 2 sinide yapacağım peki bundan sonra sıkıntı olur mu