amacın upgrade ise en azından 8gb bir kart bakGTX1660 ekran kartım var msi ventus oc. Rtx 2060 gaming z ile takas yapacağız arkadaşımla iki kartta sorunsuz sadece benim gtx 1660 da coil whine var. 1660 ın üstüne kaç tl vermem ideal olur?
%30 civarında fark yok mu?Performans farkı tatmin etmeyecek düzeyde.
arkadaşım olduğu için uğraşmamak için düşündüm sizce üstüne kaç tl veriliramacın upgrade ise en azından 8gb bir kart bak
max 2 verarkadaşım olduğu için uğraşmamak için düşündüm sizce üstüne kaç tl verilir
Normalde 1500TL arası fark var o iki kart arasında ama Ventus yerine Gaming Z olduğunu da düşünerek 2K ya kadar verilebilir mantıklı olur. Hem daha güçlü hem DLSS var hem tasarımı çok iyi Gaming Z nin zamanında çok istiyordum o kartıGTX1660 ekran kartım var msi ventus oc. Rtx 2060 gaming z ile takas yapacağız arkadaşımla iki kartta sorunsuz sadece benim gtx 1660 da coil whine var. 1660 ın üstüne kaç tl vermem ideal olur?
Evet bencede tasarimi cok guzel 2k ideal o zaman?Normalde 1500TL arası fark var o iki kart arasında ama Ventus yerine Gaming Z olduğunu da düşünerek 2K ya kadar verilebilir mantıklı olur. Hem daha güçlü hem DLSS var hem tasarımı çok iyi Gaming Z nin zamanında çok istiyordum o kartı![]()