andJusticeForAll
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
14ünde inen uçak kayboldu başka açıklaması yok
Gariplik sadece 14 te de değil sipariş takibinde Uçak varış havaalanına varır. cümlesi olanlar gelmiyor abigelen tüm siparişlerimde bu cümle yok .d
11 ocak ta aldıklarım kargo kalkış ofisine gelmiş 4 ünde aldiklarim hala uçak varis havaalinina varır gozukuyo aynı mi herkeste
Benim 8-9 ocakta aldıklarımda daha tık yok 3 ürün aldım toplam üçüde uçak vardı diye bekliyo
Benim 14 paketten bir tanesin de hareket var daha önce aldıklarım da bir hareketlenme yok garip.
aga bu 14ünde inenlere büyü mü yaptınız naptınız getirmiyo herifler
17sinde inen kargom İstanbul kargo kalkış ofisine geçmiş 14te inenlerde tık yok
Hocam ama harbiden bana mahsus bir olay dönüyor. Basıcam gümrüğü en sonunda.
14 Ocak 10:43 iniş tarihi olan mı eline ulaştı yoksa 10:40 dan önce olandan mı?
14 Ocak 10:43 Çin-Türkiye seferini yapan uçak İstanbul Havaalanına iniş yaptıktan kısa bir süre sonra esrarengiz bir biçimde ortadan kayboldu.
Neyse yazacaktım bir şeylerde...
Benim 4 ürün 14 ocakta İstanbul'a iniş yaptı ancak 1 haftadır hareket yok. Şaka bir yana yarın ısrarlı bir şekilde aras kargoyu arayıp darlayın benimle beraber yoksa bizim kargolar iç edilecek. Gördüğüm kadarıyla 10:43ten siparişi ulaşan yok. Müşteri hizmetleri ile vakit kaybetmeyin.
0 (216) 538 55 00 Genel müdürlüğün numarası. Mesajı görenler sabah öğleden önce arayıp uçağın indiğini ama kargo hareketi olmadığını 1 haftadır ürünlerinin nerede olduğunu sorsun, ürünlerimi zorla gümrüğe mi sokmaya çalışıyorsunuz diye de darlayın ki birilerinin dikkatini çeksin. Soksunlar şunları gümrüğe.