Shein indirimli ürünler

Kendi riskinize göre alın. Benim aldıklarımın hepsi geçti, yine de belli olmaz. Uyarımı yapmış olayım :) Kendiniz de bulduğunuz figürleri sepete ekleyerek alınabiliyor mu alınamıyor mu diye test edebilirsiniz. 1250 Tl'yi geçmeyecek şekilde sepete ekleyip ödeme adımına geçmeye basın. Alınamayan bir şey varsa aldırmaz zaten. Eğer ödeme adımına geçerse de iptal edebiliyorsunuz zaten, kupon falan gitmiyor. Listede bir kaç tane oyun figürü var, diğerleri çoğunlukla anime figürü.

Cthullu Ahtapot Heykeli:

Dark Souls 3 adet figür, baya iyi hepsi:

Little Nightmares:

Adalet Tanrıçası (Spesifik olarak bunu almamış olabilirim, adalet tanrıçası yazınca farklı farklı şeyler çıkıyor, hangileri hoşunuza gidiyorsa bakın, fiyatı daha iyi olan da bulabilirsiniz belki):

One Piece:

One Piece:

Dan da dan:

Dan da dan, (buradaki Takakura Ken yazan büyük baya, kalitesi de iyi. Yüksek hızlı kaynana yazan da güzel, diğerlerini almadım):

Naruto:

Demon Slayer:

Solo Leveling:

Mob Psycho 100:

Ayrıca aldığım ama şu an linkini bulamadıklarım, belki siz bulursunuz:
Hollow knight 3 adet figür
Berserk god's hand
Frieren
Denji+Maqima
Adalet tanrıçasını aldınız mı ne kadara denk gelir

Kendi riskinize göre alın. Benim aldıklarımın hepsi geçti, yine de belli olmaz. Uyarımı yapmış olayım :) Kendiniz de bulduğunuz figürleri sepete ekleyerek alınabiliyor mu alınamıyor mu diye test edebilirsiniz. 1250 Tl'yi geçmeyecek şekilde sepete ekleyip ödeme adımına geçmeye basın. Alınamayan bir şey varsa aldırmaz zaten. Eğer ödeme adımına geçerse de iptal edebiliyorsunuz zaten, kupon falan gitmiyor. Listede bir kaç tane oyun figürü var, diğerleri çoğunlukla anime figürü.

Cthullu Ahtapot Heykeli:

Dark Souls 3 adet figür, baya iyi hepsi:

Little Nightmares:

Adalet Tanrıçası (Spesifik olarak bu satıcıdan almamış olabilirim, Adalet Tanrıçası yazınca farklı satıcılarda ürünler de çıkıyor, fiyata ve yorumlara göre bakarsınız. Fiyatı daha iyi olan da bulabilirsiniz belki):

One Piece:

One Piece:

Dan da dan:

Dan da dan, (buradaki Takakura Ken yazan büyük baya, kalitesi de iyi. Yüksek hızlı kaynana yazan da güzel, diğerlerini almadım):

Naruto:

Demon Slayer:

Solo Leveling:

Mob Psycho 100:

Ayrıca aldığım ama şu an linkini bulamadıklarım, belki siz bulursunuz:
Hollow knight 3 adet figür
Berserk god's hand
Frieren
Denji+Maqima
Bunlar nasıl geçti usta yav şans desek şansın bu kadarı da yani :D

Şimdi bu yasa 1 Şubattamı yoksa 6 Şubattamı geçerli olacak ? Ona göre bugün son siparişleri vermeyi düşünüyorum.

17sinde inen kargom İstanbul kargo kalkış ofisine geçmiş 14te inenlerde tık yok

Geri