valoda fsr mı var ?merhaba bu gün 9070xt aldım ve gerekli herşeyi indirdikten sonra oynadığım ilk oyun valorant oldu.
ama fsr dan dolayı çok görüntü bozulması yaşıyorum.
amd kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi nasıl daha yüksek fps alabilirim?
Valorant işlemci oyunu herhangi bir fps farkı hissetmezsinmerhaba bu gün 9070xt aldım ve gerekli herşeyi indirdikten sonra oynadığım ilk oyun valorant oldu.
amd kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi nasıl daha yüksek fps alabilirim?
kanka monitör 1080p mi bide ayarı nasıl oynuyosun + olarak fazla fps alsan ne işe yarıcak ?var sanırsam tam anlamadım ilk defa amd ekran kartı kullanıyorum
valoda fsr yok nasıl bi bozulma görüntü atabilme şansınız var mımerhaba bu gün 9070xt aldım ve gerekli herşeyi indirdikten sonra oynadığım ilk oyun valorant oldu.
Ekran kartının driverını aç kaliteye al modu ondan kaynaklı oluyodurR7 7800X3D kullanıyorum işlemci olarak onuda sıfır aldım sistemi bu gün dizdim
görüntü bozulması dediğin nedirmerhaba bu gün 9070xt aldım ve gerekli herşeyi indirdikten sonra oynadığım ilk oyun valorant oldu.
Redeon ayarlarında afmf fln açık mı bi bakar mısın gerçi kendi kendine açılmaz o ayarmerhaba bu gün 9070xt aldım ve gerekli herşeyi indirdikten sonra oynadığım ilk oyun valorant oldu.
AMD radeona gir girmek için oyundayken alt+r basabilirsin özel moda al modu raedon gecikme önleme hariç hepsini kapat valorant için olan ayarlarda istersen gecikme önlemeyi de kapatabilirsin bariz bir fark görmeyeceksin eğer ekran yırtılması yaşıyorsan monitöründe desteği varsa ekran ayarlarından freesyncyi açıp valorant ayarlarından da AMD için en iyi yapabilirsin ama freesyncyi kullanabilmek için fpsini hzinin 2 3 FPS altına sabitlemen gerekiyor yırtılma çok fazlaysa yapabilirsin performansını iyi etkiler farkı hissetmezsin freesync günümüzde neredeyse 1ms bile gecikme yapmıyor başka sorun olursa yardımcı olabilirimmerhaba bu gün 9070xt aldım ve gerekli herşeyi indirdikten sonra oynadığım ilk oyun valorant oldu.
Radeon boost yapıyor bunu ayarlardan Radeon boost dahil hepsini kapat istersen gecikme önleme açabilirsin ama çok fark etmezMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ffotoğraf flu gibi ama örnek veriyorum mouse sağa yada sola döndürürken pixeller geç yükleniyor