Benim aklımda eski fiyatlar kalmış arkadaşın attığı kulaklık iyiye benziyor önerebilirim o zaman bu bütçedeKablolusu 4k bandında ama kablosuz 6k larda hep hic 4k gormedim. Bende bakıyordum bu kulaklıga ama surekli negatif yorumlar gormustum
Gerçekten inanılmaz bi indirimAlıntıyı görüntüle
![]()
RAZER Barracuda X Kablosuz Kulaklık Rz04-04430100-r3m1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Barracuda X Kablosuz Kulaklık Rz04-04430100-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sıkıntılı değil ama bu paralar etmez. Daha yeni 2bine aldım bu kulaklığı. 3 binden fazla verilmez benceSıkıntılı bi kulaklık diye duydum dogru mudur yoksa hemen alıcam
Atk n9 ultra4k ya bu kulaklıktan daha iyi kablosuz oyuncu kulaklıgı var mı baskan peki
Bende de ses tekerinde sıkıntı var sesi sonuna kadar açınca sağ tarafın ses baya kisiliyor ama bir tık alta indirince duzeliyor. Sence garantiye vermeli miyim? Yani kronik sorun olduğu ortada yeni verirlerse onda da yapacagini düşünüyorumGarantide sıfırıyla değiştirme işini ben de yaptım maalesef. Ayrıca kulaklık 7000 lira falan değil, geçen amazon indirimlerinde kuponla 2050 liraya almıştım, 2500-3500 arasında gidip geliyordu.
Bende ilk aldığımda aynısını farketmiştim, internette bu sorunu yaşamayan görmedim, kronik yani. Sizinkini değiştirseler bile yeni üründe aynı sorun olacak muhtemelen ama son karar sizin. %80 üzerine çıkmadan sorunsuz çalışıyor, yiğenlerime de birer tane aldım, gelen 4 kulaklıkta da %100'de aynı dip ses vardı.Bende de ses tekerinde sıkıntı var sesi sonuna kadar açınca sağ tarafın ses baya kisiliyor ama bir tık alta indirince duzeliyor. Sence garantiye vermeli miyim? Yani kronik sorun olduğu ortada
bendede aynı sorun vardı tekerleği en son seviyeye getirince sağdan %50 ses geliyodu tekerlekten kısıyodum tavsiyem garantiye ver yeni ürün verirlerse hiç açmadan sıfır kutuyu satBende de ses tekerinde sıkıntı var sesi sonuna kadar açınca sağ tarafın ses baya kisiliyor ama bir tık alta indirince duzeliyor. Sence garantiye vermeli miyim? Yani kronik sorun olduğu ortada yeni verirlerse onda da yapacagini düşünüyorum