Razer Barracuda X %45 indirim 6999tl yerine 3824tl

Kablolusu 4k bandında ama kablosuz 6k larda hep hic 4k gormedim. Bende bakıyordum bu kulaklıga ama surekli negatif yorumlar gormustum
Benim aklımda eski fiyatlar kalmış arkadaşın attığı kulaklık iyiye benziyor önerebilirim o zaman bu bütçede

Alıntıyı görüntüle

Gerçekten inanılmaz bi indirim🤣 bi iki ay önce 3bin liraya satamadılar. Zaten kulaklığın normal fiyatı 3,5-4k. Niye 7bin liradan düştüğüne inandın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntılı bi kulaklık diye duydum dogru mudur yoksa hemen alıcam
Sıkıntılı değil ama bu paralar etmez. Daha yeni 2bine aldım bu kulaklığı. 3 binden fazla verilmez bence

indirim yok normal fiyat fiyatı hiçbir zaman 7k olmadı kablosuzu her zaman 3000 ila 3500 arasına satıldı

beyler bende var 2 yıldır kullanıyorum 1 kere garantiye yolladım sıfırıyla değiştirdiler kulaklık kronik sorunlu sağ taraftan daha az ses geliyo servis rapordada ses tekerleği bozuk diye yenisini yollamış ama bu gelendede sağ taraftan ses daha az geliyo adam akıllı programıda yok yada ben bulamadım tek istediğim şarj yüzdesini görmek ama beceremedim öyle girip ayar falan yapan bi insan değilim benim için oyun oyna kafana tak kafandan çıkart ürünü kulaklık denilen şey 3500 den fazlasını vermeyin amazonda 2 ayda bir indirime giriyo zaten takip edenler görüyodur aham şaham bi kulaklık değil

Garantide sıfırıyla değiştirme işini ben de yaptım maalesef. Ayrıca kulaklık 7000 lira falan değil, geçen amazon indirimlerinde kuponla 2050 liraya almıştım, 2500-3500 arasında gidip geliyordu.

Garantide sıfırıyla değiştirme işini ben de yaptım maalesef. Ayrıca kulaklık 7000 lira falan değil, geçen amazon indirimlerinde kuponla 2050 liraya almıştım, 2500-3500 arasında gidip geliyordu.
Bende de ses tekerinde sıkıntı var sesi sonuna kadar açınca sağ tarafın ses baya kisiliyor ama bir tık alta indirince duzeliyor. Sence garantiye vermeli miyim? Yani kronik sorun olduğu ortada yeni verirlerse onda da yapacagini düşünüyorum

Bende de ses tekerinde sıkıntı var sesi sonuna kadar açınca sağ tarafın ses baya kisiliyor ama bir tık alta indirince duzeliyor. Sence garantiye vermeli miyim? Yani kronik sorun olduğu ortada
Bende ilk aldığımda aynısını farketmiştim, internette bu sorunu yaşamayan görmedim, kronik yani. Sizinkini değiştirseler bile yeni üründe aynı sorun olacak muhtemelen ama son karar sizin. %80 üzerine çıkmadan sorunsuz çalışıyor, yiğenlerime de birer tane aldım, gelen 4 kulaklıkta da %100'de aynı dip ses vardı.

Bende de ses tekerinde sıkıntı var sesi sonuna kadar açınca sağ tarafın ses baya kisiliyor ama bir tık alta indirince duzeliyor. Sence garantiye vermeli miyim? Yani kronik sorun olduğu ortada yeni verirlerse onda da yapacagini düşünüyorum
bendede aynı sorun vardı tekerleği en son seviyeye getirince sağdan %50 ses geliyodu tekerlekten kısıyodum tavsiyem garantiye ver yeni ürün verirlerse hiç açmadan sıfır kutuyu sat

Bu Razer eskiden kaliteli marka olarak bilinirdi yahu. Ne ara bu hallere düştü? Masallah fiyatlar premium, ürünler delirium.

Geri