CS 2 övgü satışları gerçek mi

Attığın siteyi veya satış yapan herhangi bir siteyi spesifik olarak bilmiyorum ancak övgü satışı var. Güven faktörün düşer baştan uyarayım. Kimse de zaten 600-700 güven faktörüne bakıp inanmıyor. İlla övgü kasmak istiyorsan maçlarda takım arkadaşlarınla karşılıklı övgü at, çok daha organik olur.
Güven Faktörü Düşmez Ama Yükselir Mi Kesin Değil

30 tl ya merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelmesi için cs açık mı kalmalı pc de

Bunu attıracağına 150-200 övgü atan birini bul, kimse bot olduğunu düşünmez ve havalı olur.
Hesabını bile sıkıntıya sokabilirsin bu kadar botla övgü attırarak.

Bunu attıracağına 150-200 övgü atan birini bul, kimse bot olduğunu düşünmez ve havalı olur.
Hesabını bile sıkıntıya sokabilirsin bu kadar botla övgü attırarak.
Valve Neden Bu Kadar Övgü Aldın Diyip Hesap Banlamıyor Ona Bakılırsa Millet 24 Saat Saat Botu-Başarım Botu Vb Kullanıyor Hiçbir Şey Olmuyor

Gelir gelmesine de gelse ne olacak, başın göğe mi erecek? Belli oluyor zaten botla atıldığı.
Geçen bir adamda gördüm, onda da 60 bin civarı övgü vardı, maymun diyip geçtim sadece.
Kimse 90 bin övgüyü görüp vay ne kral adamsın demeyecek, aksine düşük intiba bırakan zavallıca bir hareket.
Kardeşim şu tarzda yorum yapanlar niye türedi? Çünkü bir şey bilmediğiniz çok açık belli. Niye yapıldığını bilmeyip oyun içinde övgü basmışsın hile cart curta getiren bile var. Kardeşim zaten övgü attırmanın amacı çok gözükmesi değil faktör düzeltmek. CSGO'da fazlasıyla işe yarıyordu. CS2'de çok iyi yaramasa da mecbur kalınan bir şey. Övgü attırmış diye adama niye maymun diyorsun kardeşim.

Kardeşim şu tarzda yorum yapanlar niye türedi? Çünkü bir şey bilmediğiniz çok açık belli. Niye yapıldığını bilmeyip oyun içinde övgü basmışsın hile cart curta getiren bile var. Kardeşim zaten övgü attırmanın amacı çok gözükmesi değil faktör düzeltmek. CSGO'da fazlasıyla işe yarıyordu. CS2'de çok iyi yaramasa da mecbur kalınan bir şey. Övgü attırmış diye adama niye maymun diyorsun kardeşim.
kral sen yaptın mı

kral sen yaptın mı
Yaptım fakat 90k övgü fazla. Bu arada 90k dediği her bölüm için toplam olan sayı. Her biri için 30.000 olacak şekildedir fakat fiyatın ucuz olması garip. Yine de alınabilir 30 TL için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 100 övgünün gelmesi bile bir 30 dk sürüyor. 1k övgü fazlasıyla yeter.

Yaptım fakat 90k övgü fazla. Bu arada 90k dediği her bölüm için toplam olan sayı. Her biri için 30.000 olacak şekildedir fakat fiyatın ucuz olması garip. Yine de alınabilir 30 TL için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. 100 övgünün gelmesi bile bir 30 dk sürüyor. 1k övgü fazlasıyla yeter.
Bunun için tahminen cs kaç saat açık kalır

Bunun için tahminen cs kaç saat açık kalır

300 övgü 2 saat falan sürer galiba. Bu arada istediğin zaman kullanabiliyorsun övgüleri. Şimdi 100, istediğin zaman tekrar 100 gibi de yapabilirsin. Lazım olduğunda yapmak için 90.000 olandan alabilirsin o yüzden.

300 övgü 2 saat falan sürer galiba. Bu arada istediğin zaman kullanabiliyorsun övgüleri. Şimdi 100, istediğin zaman tekrar 100 gibi de yapabilirsin. Lazım olduğunda yapmak için 90.000 olandan alabilirsin o yüzden.
siz nereden almıştınız ve nasıl yani 100 olarak mı veriyorlar

siz nereden almıştınız ve nasıl yani 100 olarak mı veriyorlar
Bir sitesi var sana özel kullanıcı adı ve şifre veriyor, hakkın bitene kadar istediğin zaman girip istediğin sayıyı yazıp övgüyü atabiliyorsun. Attığın satıcıdan alabilirsin güvenilirdir.

Geri