Ekran kartı alacam ama adam IBAN diyor

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar bir ilanda ekran kartı buldum ama adam uzakta ve sahibinden güvende ile alışveriş istemiyor bunu nasıl halledebiliriz bir bilgisayarciyi aracı olarak kullansak nasıl olur?

Merhabalar bir ilanda ekran kartı buldum ama adam uzakta ve sahibinden güvende ile alışveriş istemiyor bunu nasıl halledebiliriz bir bilgisayarciyi aracı olarak kullansak nasıl olur?
sakın iban vs para atma çok almak istiyorsan atla otobüse git bak kafana yatarsa al kimseyi de aracı yapma babasına güvenmeyen bir nesil öbür türlü başın yanar

o adamın derdi seni dolandırmak boş ver hangı ekran kartını almak ıstıyorsun bütcen ne

Param güvende ile göndersin malına güveniyorsa. Adamın ibana parayı attığın gibi engeller seni. Hadi diyelim dolandırıcı çıkmadı, kartı gönderdi. Kasana taktın kart görüntü vermedi ne yapacaksın? Kimseye güven olmaz bu devirde.

param güvende ile al ya da kendi şehrinde satan birinden elden al, yoksa %99.9 dolandırılacaksın.

Orada gerçekten güvenebileceğin bir tanıdık vs yoksa başka ilan bak bence.

Param güvende ile o sana güvenmez iban ile sen ona. Gidip kendin alacaksın yada aracı ile çözeceksin . Eskiler bilir güven vardı havale sonrası kargo ile çok ürün satılırdı ama şimdi paramgüvendeye bile güvenemez olmuş insan.

Param güvende ile al ya da ürünü göndersin dene sonrasında ibanına at bu da olmaz da diğer seçenek de elden almak. Ibana yollama asla direkt

İkinci elde kural budur önce havale sonra üründür. Risk almak istemiyorsan şehir içi alternatiflere yönel. Ben şimdiye kadar çok ibana para attım, çok ibana para aldım bir sıkıntı yaşamadım. Ama kişiyi doğru analiz etmen gerek.

O adam da kendince haklı. Elden almaya çalış güvenmiyorsan. Referansları var mı onları sor ya da.

Geri