Yorumlarda da biri fotoğraf paylaşmış aynı yerde. Demek ki hepsi böyle.Aynı yerde bendede var ama o kadar fazla değil gibi sanırım orada tuş kartı var ondan oluyor
Yorumlarda da biri fotoğraf paylaşmış aynı yerde. Demek ki hepsi böyle.Aynı yerde bendede var ama o kadar fazla değil gibi sanırım orada tuş kartı var ondan oluyor
nasıl 250 veriyor hocam?Çektim 1 tane haber veren arkadaşlara teşekkürler ziraat kredi kartı da 250tl veriyor ekstradan
Hocam bakabilir misin sende de aynı mı arka plan siyah iken sağ alt taraf parlıyor mu? Fotoğraf paylaşabilir misin?Arkadaşlar alıcak olan varsa bu fiyata çok iyi tek problemi bana göre monitör standı sallanıyor.Onun dışında 3 taksit imkanı da var. dün sipariş verdim şuan kullanıyorum.
Bendede aynısı var, dikey kullanıcam yan monitör olarak yapcak bir şey yokŞu kadar abartmasalar ışık sızmasını varya mis gibi monitör ne ölü pikseli var ne bişey. Napayım şimdi ben bunu? Sağ alt tarafı çok rahatsız edici siyah arka planda. Odanın ışığı yanıkken bile belli oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yani burada görselde nasıl görüyorsanız gerçekte de öyle görünüyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam panel kalkmış gibi yapışkanından sanki o yüzden ışık sızması gözüküyor. Elinizle dokunduğunuzda hareket ediyormu panelin sağ alt köşesi?Benim ekran bugün geldi. Sağ alt tarafta bariz bir açıklık var. Onun dışında bir sorun görünmüyor. Bu sorun kronik mi ? Sizdede aynı mı ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet sanki yerine outurmamış gibi bastırınca düzeliyor.Hocam panel kalkmış gibi yapışkanından sanki o yüzden ışık sızması gözüküyor. Elinizle dokunduğunuzda hareket ediyormu panelin sağ alt köşesi?
nasıl 250 veriyor hocam?
Sağ alt (yan) tarafta o açılmadan kaynaklı parlama olmasa aslında çok şanslısın çünkü alan herkeste (ben dahil) daha belirgin olarak sağ alt (tuşların üstü) tarafta ışık sızması var sende pek belli olmuyor. Ben kafaya takmayıp kullanacağım. Ben testi daha ayağı takmadan sandalyenin üzerinde yapmıştım ama kurup masanın üzerine yerleştirince değişen açı ve basınç etkisi olsa gerek etkisi azaldı. Işıkta siyah arka planda belli olmuyor neredeyse. Zifiri karanlıkta siyah arka planda ancak belli oluyor. Ama görüntü ve renkler çok güzel. Ölü piksel olayı en önemlisi ve bu anlamda kusursuz.Evet sanki yerine outurmamış gibi bastırınca düzeliyor.