Yardım Bu oyuncu koltuğunu alacağım. Sizce iyi mi?

Bende oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu almayı düşünüyorum 5k ya bulamadım 5-10k arası bakıyorum

Exvega kullanıyorum memnunum tavsiye edebilirim. Paylaştığını koltuk hakkında bilgiye sahip değilim malesef.

Exvega kullanıyorum memnunum tavsiye edebilirim. Paylaştığını koltuk hakkında bilgiye sahip değilim malesef.
hocam hangi modeli kullanıyorsunuz? Yazılım mühendisiyim koltuk arıyorum ama bu yarışçı koltuğu gibi olan oyuncu koltuklarının rahatsız olmasından endişeleniyorum benim ana önceliğim sırt ve boyun açısından ergonomik olması. Bu açıdan koltuğunuzu tavsiye eder misiniz başka öneriniz olur mu?

Güncelleme:: Fiyatı şimdi gördüm. ben 9900 TL'ye almıştım 6 7 ay önce. Satıcıyı takip edince 5000tl indirim yapıyormuş. bütçenize uygun mudur bilmiyorum.
Kullandığım koltuğun modeli bu. herhangi rahatsız edecek bir durumla karşılaşmadım bende yorumlara vs. bakarak aldım. Ve neyse ki beklediğimden iyi çıktı koltuk tabi ki kişiden kişiye değişebilen bir şey konfor. Bel boyun yastığı var. Kumaş olması + ayarlanabilir kolçak+ Tam yatma açısı ekstraları kullanışlı oluyor. Sizin attığınız koltuğu kullanan arkadaşlar var ise deneyimlerini paylaşırsa daha güzel olabilir. Karşılaştırma açısından.

Hocam "hangisi" kodu bitti mi yoksa ben mi yapamıyorum kodu yazınca "Girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil." uyarısı veriyor.
bende çalışıyor
hangisi kod.webp

Geri