Inno3D RTX 5070 TI X3 OC 85 Dereceye Kadar Çıkıyor

Oyun oynarken kaç derece oluyor? Furmark ile oyun testi sıcaklığını karşılaştırmak doğru olmaz. Furmark ekran kartlarını zorlar. Garantiye gönderirsen bakımını yapıp gönderirler. Sorun bu ise çözülür ama yeni bir ekran kartı olduğu için macun neden bitsin?
Gecen gün bf6 oynadığımda 87 derecelere tavan yaptı ama normalde bf6 da en düşük ayarlarda 72 derece oluyor.

Cyberpunk 2077 de denediğimde 78 derecelerde dolaşıyor.

Önceden böyle bir şey olmuyordu en fazla ne kadar zorlanirsa zorlansa 72 üstüne cikmiyordu ilk kartı aldığımda furmarka soktum 72 derece üstünü görmedim fakat ne olduysa saçmalamaya başladı kart

Gecen gün bf6 oynadığımda 87 derecelere tavan yaptı ama normalde bf6 da en düşük ayarlarda 72 derece oluyor.

Cyberpunk 2077 de denediğimde 78 derecelerde dolaşıyor.

Önceden böyle bir şey olmuyordu en fazla ne kadar zorlanirsa zorlansa 72 üstüne cikmiyordu ilk kartı aldığımda furmarka soktum 72 derece üstünü görmedim fakat ne olduysa saçmalamaya başladı kart
Garantiye gönderin bakım yapsınlar. Garantisi olan ekran kartına müdahale edersen garanti dışı kalır.

Tamamiyle kasayla alakalı sorun. Kasan akvaryum kasa olmasını geç fan tasarımları baştan aşağı hatalı sistem bileşenlerini boğacak şekilde tasarlanmış

Tamamiyle kasayla alakalı sorun. Kasan akvaryum kasa olmasını geç fan tasarımları baştan aşağı hatalı sistem bileşenlerini boğacak şekilde tasarlanmış

Ben bu fan yönlerinden anlamıyorum. Kasasının altındaki fanlar içeriden dışarı mı atıyor? Eğer öyleyse tam tersi aşağıdan içeri hava atsa, ekran kartındaki sıcaklığı yukarı atamaz mı?

Konudan bağımsız bir şey fark ettim. RAM'leri birer boşluk bırakıp 2 ve 4. slotlara takmanı tavsiye ederim. Yan yana takınca performansın düşüyor, haberin olsun
yada 2x daha alıp 4x yapsın görsel şenlenir :D

Ben bu fan yönlerinden anlamıyorum. Kasasının altındaki fanlar içeriden dışarı mı atıyor? Eğer öyleyse tam tersi aşağıdan içeri hava atsa, ekran kartındaki sıcaklığı yukarı atamaz mı?
Altdaki fanlar içeri hava alır , on paneldekide içeriye hava alır , arka kısım dışarı atar

Altdaki fanlar içeri hava alır , on paneldekide içeriye hava alır , arka kısım dışarı atar
Arkadaşın kasası bu dizilimde mi yani? Kontrol eder misiniz? Üst mesajlarda fotoğrafları var.

Ben de bazı rehberlerde akvaryum kasa için bunun ideal olduğunu gördüm. Yandan aldığından içeri aldığı havayı yukarı ve arka fana atması için alttaki fanları genelde içeri doğru ayarlıyorlar.

Arkadaşın kasası bu dizilimde mi yani? Kontrol eder misiniz? Üst mesajlarda fotoğrafları var.

Ben de bazı rehberlerde akvaryum kasa için bunun ideal olduğunu gördüm. Yandan aldığından içeri aldığı havayı yukarı ve arka fana atması için alttaki fanları genelde içeri doğru ayarlıyorlar.
Fan marka model ne söylese bilinir reverse mi değilmi
Post automatically merged:

Fan marka model ne söylese bilinir reverse mi değilmi
Alt fanlarda reverse değilse ters dondurmesi lazım
Post automatically merged:

Fanlar hepsi normal ise reverse kısımlar ters takılması lazım alttan soğuk hava direk ekran kartına geliyor , eğer arkadasda ki havayı dışarı atıyorsa ekran kartı havasız kalır

Ekler

• 1000013069.webp
    1000013069.webp
    81.1 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
Geri