Yardım Arctic Freezer III Pro 360 çok sesli

İlk defa arctic sesli çalışan diyen duydum hocam.
Bende de pro olmayani var. Ses yok gibi bir şey.
@Mehmet Yılmaz Mehmet hiç yok diyor hatta.
bende de aynı soğutucu var. hocam peki kulağını kasaya iyice yaklaştırınca, özellikle üst taraftan hafif bir ses geliyor, dönme sesine benzer bir ses. pompadan veya vrm fanından veya radyatördeki sıvının hareketinden dolayı geliyor olabilir mi? hatta pc yi ilk açarken daha net duyuluyor bu ses. kulağımı radyatöre yaklaştırıp pc yi açınca daha net geliyor o ses.

bende de aynı soğutucu var. hocam peki kulağını kasaya iyice yaklaştırınca, özellikle üst taraftan hafif bir ses geliyor, dönme sesine benzer bir ses. pompadan veya vrm fanından veya radyatördeki sıvının hareketinden dolayı geliyor olabilir mi? hatta pc yi ilk açarken daha net duyuluyor bu ses. kulağımı radyatöre yaklaştırıp pc yi açınca daha net geliyor o ses.
bende de öyle bir ses var hocam.Çözüm bulabildin mi?Sendeki pro modeli mi düz freezer 3 modeli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yeni sistem topladım ve sıvı soğutma olarak arctic liquid freezer III pro 360 aldım ama müthiş sesli çalışıyor inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Bunun var mı çözümü
kaç rpmde sen çıkartmaya başlıyor hocam? ve nasıl bir ses

bende de öyle bir ses var hocam.Çözüm bulabildin mi?Sendeki pro modeli mi düz freezer 3 modeli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç rpmde sen çıkartmaya başlıyor hocam? ve nasıl bir ses
bildiğin uçak kalkış sesi ya. fan eğrisinde derecelere göre kullanım oranları var onları düşürdüm. sorun çözüldü. aslında bir sorun değil aşırı güçlü fanlar ve doğal olarak ses yapıyor rpm hızını düşürmelisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,591
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri