🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Neden öyle dediniz ki hocam? Ürün geldi çok da hoşuma gitti, benim monitörden öyle çok beklentim yok zaten. Ölü pixel çıkmadı şansıma, ışık sızması da çok çok az. Hatta ben 1080p monitör alacaktım ama bu monitör ek kampanyalarla 4700 TL'ye gelince bunu alayım dedim.

Paramız olsa OLED alırdık zaten. Çok memnun kaldım ben konudaki monitörden. Tavsiye ederim herkese.
hocam bişey soracagım
herhangi bir dpi yada hdmi kablosu baglı degilken osd menüsü icin tuslara basar mısın menü geliyor mu ?
ben ne yaptıysam osd menüsünü acamıyorum tuslar bozuk gibime geldi

hocam bişey soracagım
herhangi bir dpi yada hdmi kablosu baglı degilken osd menüsü icin tuslara basar mısın menü geliyor mu ?
Dp yada hdmi takılı değilken osd ekranı açılmaz.

Valla ben çok üst seviye oyun oynayan biri de değilim ama yani çok da zorlamaya gerek yok 2k diye. Benim 2k olmasını istediğim tek tarafı monitörü 27 inç istemiş olmak. 27 inçte 1080p görüntü kötü oluyor diyorlardı o yüzden 2k düşüncesindeydim. En son hikayeli oyun oynadığımda yıl 2010 falandı heralde. Güncelde hangi hikayeli oyunu lowda da oynasam bana çok iyi gözükecek muhtemelen 😂
Sen bilirsin. Bence mantıksız.

hocam bişey soracagım
Bir bakayım üstat, DP kablosu takılırken hiçbir problem yok OSD menüsü açılıyor.
Ama hiçbir kablo takılı değilken (güç kablosu hariç) OSD menüsüne ulaşamıyorum. Görüntü kablosu takılması lazım menüye ulaşmak için.

Yani sizin tuşlar bozuk değil, çalışıyor ama monitör görüntü kablosu algılamadığında menüyü açmıyor demek ki. Garip bir tercih olmuş neyse zaten menüye çok girmiyorum ben. Ayarlarımı yaptım ben.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AK47
belli bir bütçe yok hocam uygun ve ideal olan ne ise o. Aşağı yukarı 5-10 arası diyelim.
5-10 arasında biraz fazla fark var 11-12 ye çıkarım derseniz şu an o bandda inceleme yapıyorum yardımcı olurum

• Beğen
  • Beğen
5-10 arasında biraz fazla fark var 11-12 ye çıkarım derseniz şu an o bandda inceleme yapıyorum yardımcı olurum
Hocam fiyat aralığı geniş evet yani monitör için vermek istediğim miktar aralığı bu kadar. Şöyle ki, senin sistemine en idealı bu bütçeni de şu kadar artırman lazım veya senin sisteme bu da yeter 10 bine kadar çıkma denilirse her türlü okey. Yani olması gereken ne ise o. Laptop özelliklerim de i7 13650HX RTX 5060.

Sağolun hocam bakacağım. Yaza düğün inşallah, yerleşik düzene geçtiğimde tekrar bir masaüstü sistem dizme düşüncem var tabii ona göre değerlendireceğim.

monitör geldi, ışık sızması sağ altta var ama beni rahatsız etmedi.
ölü piksel yoktu
monitörün ayağı biraz tırt yalan yok
renk konusunda hala ayarlıyorum önceki monitörümle aynı (asus vp249qgr)
kupon vs. 4200e geldi ben memnun kaldım

kullanan varsa renk ayarı atarsa sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri