Dostum adamlar zaten birebir kur fiyatını almıyordu ne anlatıyorsun sabit kur alıyordu. Adamlar için TR pazarı yok gibi bir şey kazanmıyorlar bile aç bak.Ekonomik dalgalanma onların suçu mu? Zırt pırt fiyat takibi yapıp zam yapıp durmakla uğraşmak istemedikleri için dolara geçirdiler. Ki haklılar da. Aynısını ps store da yapıp tamamen tr yi euroya bağladı.
Cahil cahil yorumlar yapmayın. Bilginiz yok fikriniz çok.
kimse zorla aldırmıyo hatta ilk kullanıcının önerilerine bile çıkmıyor eğer ayarlardan açmazsanız. neyine hesap verecek steam?Ensest ve lgbti içeriklerinden dolayı bu durum malum gerçekleşti
Ofis açarsa iyi binlerce belki milyonmkulannıcısı var bu işleri düzeltmesi lazım steamın
Para sayarken iyiydi sıra hesap vermede
Herhalde online oyun oynamıyorsunuz steamden.Asla açmaz umarımgoodbyedpi ile paşa paşa gireriz
Ne alaka goodbyedpi ile oynanmıyor muHerhalde online oyun oynamıyorsunuz steamden.
Oynanıyor ama ping azda olsa çıkıyor yani direkt VPN açmadan gibi hiçbir zaman olmuyor.Ne alaka goodbyedpi ile oynanmıyor mu
goodbyedpi etkilemiyor ben açıkken cs oynuyorum 60ms sabit oda viyana sunucusu olduğu içinHerhalde online oyun oynamıyorsunuz steamden.
bazı oyunlar dpi değiştirince sorun çıkarıyoNe alaka goodbyedpi ile oynanmıyor mu
Bilemiyorum hocam bende sorun olmuştu.goodbyedpi etkilemiyor ben açıkken cs oynuyorum 60ms sabit oda viyana sunucusu olduğu için
Turknete geçer herkes cloudflare dns çakarbazı oyunlar dpi değiştirince sorun çıkarıyo
Dolara geçme sebepleri farklı, diğer ülkeler ucuza oyun alıyordu TL nin ciddi değer kaybından dolayı.Aynen ondan dolara geçtiler![]()