MiskÖküzü
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Sahip olmadım ama denedim Dlss fg çok iyi teknolojiler yaygın ve stabil lakin 5070 ti de 2x frame genden sonrası kullanılmaz bence 2k da vs. çünkü gereksiz fps Dlss zaten kendini kanıtlamış bir teknoloji lakin bütceyi 1-2k daha yükseltmeyip 9070xt almazsan 5070 alırsan 9070xt nin fsr 4 frame gen vs kullanmadığı native gücü sen 5070 ile dlss frame genle alıcaksın bu kötü bişey bence her ne kadar stabil gözükselerde native kadar iyi değiller o yüzden yerinde olsam 9070xt alırdım. Ayrıca 2kda 12 gb vram şuan yeterli gibi gözüksede yavaş yavaş zorlanacağı dönemler başlayacak 9070xt 16 gb sürücü kısmında ben amd de sorun yaşamadımşuan gördüğüm kadarıyla amd kart kullanıyorsunuz daha önce nvidia yeni nesil kart kullandınızmı yazılım farkları nasıl sizce?
Post automatically merged:
yani sanmıyorum hocam 40k falan fiyatları sanırım kalan sistem parçalarını 20k ya tutturmam mümkün değil bence ki 32gb ram almayı düşünüyorum malum ddr5 fiyatları tavan olduğu için alacağım 7500f işlemcide 3 hafta içinde 3000 tl zamlandı çok gariptir tabi bu fiyat kaynakları vatan bilgisayardan uygun yerlerden bakmadım ortalama fiyat