O zaman sorun yok.sadece detroit ve gta5 açık olan epic games hesabi ve maillerim var cok da onemli oldugunu sanmiyorum
hocam arkadaşta defender açıkken kurulum yapmıştı setup dosyası silmişti defenderkardom defender veya antivirüs kapatmadan kardom kurulum yaptığın sürece sıkıntı yok kardom ben hep öyle yapıyorum kardom
maalesef ekstra diskim yok hocam2 diskin varsa dual boot kurup kullanabilirsin özel bilgilerinin olduğu diski işlerin için kullanırsın
Orda her oyun varmıDodi ve fitgirl de sorun yaşamadım hiç yada ben anlamadım![]()
fitgirlde çoğu oyun var fakat dodi repacksin kütüphanesi çok daha geniş ve çok daha hızlı indirir oyunları fitgirl gibi işlemciyi fazla kullanmazOrda her oyun varmı
Rdr2 cyberpunk falanda varmıfitgirlde çoğu oyun var fakat dodi repacksin kütüphanesi çok daha geniş ve çok daha hızlı indirir oyunları fitgirl gibi işlemciyi fazla kullanmaz
Geçen sene driver san Francisco oyununun rom unu indirmek isterken yanlışlıkla virus dosyası kurmuştum o da bilgisayarıma birkaç tane kötü amaçlı yazılım kurup tüm hesaplarıma girmişti Instagram hariç bütün hesaplarımı kurtardım sürekli x hesabınızın y hesabınızın şifresi değiştirildi diye bildirim geliyordu o yüzden dikkatli olmanı öneririmçoğu kişinin bildiği bir korsan sitesinden oyun yükleyeceğim fakat hangi tür zararları verebilir onları merak ettim
aynenRdr2 cyberpunk falanda varmı
hangi siteden indirdiğinizi yazabilir misiniz?Geçen sene driver san Francisco oyununun rom unu indirmek isterken yanlışlıkla virus dosyası kurmuştum o da bilgisayarıma birkaç tane kötü amaçlı yazılım kurup tüm hesaplarıma girmişti Instagram hariç bütün hesaplarımı kurtardım sürekli x hesabınızın y hesabınızın şifresi değiştirildi diye bildirim geliyordu o yüzden dikkatli olmanı öneririm