Korsan oyunlar bilgisayara hangi tür zarar verebilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Buna kesin yanıt vermek zor bir sürü virüs çeşidi var bazı korsan yazılımlar temiz bazısı virüslü

En tehlikeli olanlar Trojanlar, bence Sistemdeki Tüm dosyaları kilitleyip kişisel bilgilerini çalıyor, onlara dikkat etmen lazım hocam.

kardom defender veya antivirüs kapatmadan kardom kurulum yaptığın sürece sıkıntı yok kardom ben hep öyle yapıyorum kardom

kaspersky premium var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardom defender veya antivirüs kapatmadan kardom kurulum yaptığın sürece sıkıntı yok kardom ben hep öyle yapıyorum kardom
hocam arkadaşta defender açıkken kurulum yapmıştı setup dosyası silmişti defender

2 diskin varsa dual boot kurup kullanabilirsin özel bilgilerinin olduğu diski işlerin için kullanırsın

çoğu kişinin bildiği bir korsan sitesinden oyun yükleyeceğim fakat hangi tür zararları verebilir onları merak ettim
Geçen sene driver san Francisco oyununun rom unu indirmek isterken yanlışlıkla virus dosyası kurmuştum o da bilgisayarıma birkaç tane kötü amaçlı yazılım kurup tüm hesaplarıma girmişti Instagram hariç bütün hesaplarımı kurtardım sürekli x hesabınızın y hesabınızın şifresi değiştirildi diye bildirim geliyordu o yüzden dikkatli olmanı öneririm

Rdr2 cyberpunk falanda varmı
aynen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen sene driver san Francisco oyununun rom unu indirmek isterken yanlışlıkla virus dosyası kurmuştum o da bilgisayarıma birkaç tane kötü amaçlı yazılım kurup tüm hesaplarıma girmişti Instagram hariç bütün hesaplarımı kurtardım sürekli x hesabınızın y hesabınızın şifresi değiştirildi diye bildirim geliyordu o yüzden dikkatli olmanı öneririm
hangi siteden indirdiğinizi yazabilir misiniz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,741
Üyeler
188,308
Son üye
akyiit
Geri