❌İndirim Bitti! ASUS-PRIME-RX9070XT AMAZON DEPO 2.EL 34.199,05TL

Peki sıkıntılı ürün çıkma olasılığı yokmuda bu kadar rahat alınıyor
Genelde iade edilmiş ya da ambalajı hasar görmüş ürünler oluyor direk.
Neden bu kadar rahat alınmasına gelince Amazon iade konusunda TR deki en iyi firma, sıkıntılı çıktığında iade edebiliyorsun en ufak sorun yaşamadan.

Ekran kartını iade nedeni %90 coil whinedandır hele markası asus ise.

Genelde iade edilmiş ya da ambalajı hasar görmüş ürünler oluyor direk.
Neden bu kadar rahat alınmasına gelince Amazon iade konusunda TR deki en iyi firma, sıkıntılı çıktığında iade edebiliyorsun en ufak sorun yaşamadan.
Anladım teşekkür ederim. Peki berirli günleri varmı Amazon deponun

Peki sıkıntılı ürün çıkma olasılığı yokmuda bu kadar rahat alınıyor
çıkarsa 1 ay iade hakkın var 1 ay sonrasında eğer müşteri hizmetleriyle görüşürsen 1 yıla kadar iade hakkı tanınabiliyor ikinci el ürünlerde.

Saphirre pulse bundan daha iyi herşeye asus diye bakarsanız pişman olursunuz bir gün. Prime en giriş seviye oluyor.Pulse B tier.Bakmak isteyen varsa nebi akgün çok detaylı bir liste yapmıştı ordan bakabilirsiniz.Ayrıca 34k verip paketi açılmış ürün almak çok mantıksız bu kart için sıfırı 40 olan nitro bu fiyata satılır o zaman alınır en giriş seviye kart alacağım birde 34k vereceğim yok daha neler.Pulse de hepsi de zamlanmış daha birkaç hafta veya 1.5 ay önce pulseyi vatan 28k civarına veriyordu.Hatta yine çok yakın zamanda fiyatı hep amazonda HB de sinerjide vs31 32k sabitti uzun süre o fiyattan sattılar ama hepsi zamlanmış.Alacak olan 2.el kovalasın çok kişi var 1 2 defa kullanıp satan veya sıfır kapalı kutu satan uygun verebiliyorlar.

Saphirre pulse bundan daha iyi herşeye asus diye bakarsanız pişman olursunuz bir gün. Prime en giriş seviye oluyor.Pulse B tier.Bakmak isteyen varsa nebi akgün çok detaylı bir liste yapmıştı ordan bakabilirsiniz.Ayrıca 34k verip paketi açılmış ürün almak çok mantıksız bu kart için sıfırı 40 olan nitro bu fiyata satılır o zaman alınır en giriş seviye kart alacağım birde 34k vereceğim yok daha neler.Pulse de hepsi de zamlanmış daha birkaç hafta veya 1.5 ay önce pulseyi vatan 28k civarına veriyordu.Hatta yine çok yakın zamanda fiyatı hep amazonda HB de sinerjide vs31 32k sabitti uzun süre o fiyattan sattılar ama hepsi zamlanmış.Alacak olan 2.el kovalasın çok kişi var 1 2 defa kullanıp satan veya sıfır kapalı kutu satan uygun verebiliyorlar.
Sizi kim kandırıyor böyle bilmiyorum pulse en berbat 9070 xt lerden biri özellikle memory temp açısından ikinci el alacaksanız bile pulse değil prime nitro pure v.b. alın pulseye bulaşmayın rpm farkını örnek gösterecekseniz de daha iyi yapı kalitesine sahip aynı mhzde ki pure değerlerine bakın prime pure düzeyinde performans sergiliyorken pulse en kötü seçenek

Ekler

• 1000128178.webp
    1000128178.webp
    90.7 KB · Hit: 28
  • 1000128176.webp
    1000128176.webp
    92.6 KB · Hit: 31
  • 1000128180.webp
    1000128180.webp
    91.1 KB · Hit: 29
Sizi kim kandırıyor böyle bilmiyorum pulse en berbat 9070 xt lerden biri özellikle memory temp açısından ikinci el alacaksanız bile pulse değil prime nitro pure v.b. alın pulseye bulaşmayın
Pulse çoğu modelden daha iyi soğutmaya sahip. Testleri doğru okumak gerek, belli ki pulse un oto fan profili bios a aşırı sessizlik için yazılmış çünkü 1200rpm gibi çok çok düşük değerlerde çalışıyor.

En doğru ve adil karşılaştırma noise normalized testleridir, orada hangi kartın gerçekten daha iyi olduğu ortaya çıkar. Ölüm sessizliğinde çalışan bir kartın 1500-1600rpm de çalışan kartlardan daha sıcak çalışması onun daha kötü olduğu anlamına gelmiyor.

Ben sana doğrusunu atayım;

Bak o ''özellikle memory temp açısından en berbat'' dediğin kart bellek sıcaklığında TUF ın önünde ve taichi, mercury gibi modellerle kafa kafaya.

.
cooler-performance-comparison-gpu.webp
cooler-performance-comparison-mem.webp

NOT: 9070XT Aorus Elite kullanıcısı.

Pulse çoğu modelden daha iyi soğutmaya sahip. Testleri doğru okumak gerek, belli ki pulse un oto fan profili bios a aşırı sessizlik için yazılmış çünkü 1200rpm gibi çok çok düşük değerlerde çalışıyor.

En doğru ve adil karşılaştırma noise normalized testleridir, orada hangi kartın gerçekten daha iyi olduğu ortaya çıkar. Ölüm sessizliğinde çalışan bir kartın 1500-1600rpm de çalışan kartlardan daha sıcak çalışması onun daha kötü olduğu anlamına gelmiyor.

Ben sana doğrusunu atayım;

Bak o ''özellikle memory temp açısından en berbat'' dediğin kart bellek sıcaklığında TUF ın önünde ve taichi, mercury gibi modellerle kafa kafaya.

.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

NOT: 9070XT Aorus Elite kullanıcısı.
Gerekli açıklamayı zaten yukarda güncellemiştim daha düşük mhz de pure 1500 rpm ama hala benzer İşler pulse berbat memory temp'i yüzünden direk elenmeli reddite azıcık gezerseniz 95 olduğunu söyleyen insanlar bile mevcut prime 90 mhz fazla evet önemli değil ama pulse o mhzde o rpm de ne yapıyor görmeniz gerekiyor yapım kalitesi de güzel değil incelemeye gelen kartı da gördük :D

Edit: ayrıca tuf ile kıyaslamanız çok komik 90xx serisinin düzgün bir oc (undervolt değil) yeteneği olmadığı için azıcık artışta bile o değerleri geçiyor pulse o değerlerde çalışsa 85 dereceden aşağıya adım atamaz adil diye örnek verdiğiniz testlerde ki kart aynı mhzde çalışsa anlardınız tuf pulse arasında ki uçurumu ha ben para verir miyim tufa? Çok uygun olmadıkça hayır. Pulse dediğiniz model arka plakasına termal ped bile koymaktan aciz bir model kıyaslamalar gümletti gerçekten

Not: işim gereği amd kart kullanmıyorum kendi kartını savunuyor diyecek akıllı pulse fanları için :D

Son düzenleme:
Gerekli açıklamayı zaten yukarda güncellemiştim daha düşük mhz de pure 1500 rpm ama hala benzer İşler pulse berbat memory temp'i yüzünden direk elenmeli reddite azıcık gezerseniz 95 olduğunu söyleyen insanlar bile mevcut prime 90 mhz fazla evet önemli değil ama pulse o mhzde o rpm de ne yapıyor görmeniz gerekiyor yapım kalitesi de güzel değil incelemeye gelen kartı da gördük :D

Edit: ayrıca tuf ile kıyaslamanız çok komik 90xx serisinin düzgün bir oc (undervolt değil) yeteneği olmadığı için azıcık artışta bile o değerleri geçiyor pulse o değerlerde çalışsa 85 dereceden aşağıya adım atamaz adil diye örnek verdiğiniz testlerde ki kart aynı mhzde çalışsa anlardınız tuf pulse arasında ki uçurumu ha ben para verir miyim tufa? Çok uygun olmadıkça hayır.

Not: işim gereği amd kart kullanmıyorum kendi kartını savunuyor diyecek akıllı pulse fanları için :D
Ya kanka bağırtma gözünü seveyim :D

Bir de 90mhz fazla çalışıyor falan demişsin. Yahu oradaki 90mhz core clock zaten, memory ile alakası bile yok harbiden güldürüyorsunuz kendinize :kekw:

Tepe modeller dahil piyasadaki tüm 9070XT kartlar standart memory clock da geliyor 2518mhz önce bunu öğrenmen lazım. Ayrıca yukarıda techpowerup un noise normalized testini attım halen daha reddit de gez diyorsun :kekw:

Pulse un memory temp tuf dan daha iyi, ikisi de 2518mhz testler ortada halen neyi inkar ediyon inanılmaz.

Ayrıca 90xx serisinin düzgün OC yeteneği olmadığı için demen de harbi koparttı. Hayatında kaç tane 9070XT kullandın kanka :d ya siz harbiden ortalığı boş bulunca neden böyle full sallamasyon takılıyonuz :kekw:

Bak adamlar pulse gibi max PL i 347W a sınırlı olan bir karta bile %10 civarı performans artırmış halen daha düzgün OC yeteneği falan filan...

overclocked-performance.webp

Ya kanka bağırtma gözünü seveyim :D

Bir de 90mhz fazla çalışıyor falan demişsin. Yahu oradaki 90mhz core clock zaten, memory ile alakası bile yok harbiden güldürüyorsunuz kendinize :kekw:

Tepe modeller dahil piyasadaki tüm 9070XT kartlar standart memory clock da geliyor 2518mhz önce bunu öğrenmen lazım. Ayrıca yukarıda techpowerup un noise normalized testini attım halen daha reddit de gez diyorsun :kekw:

Pulse un memory temp tuf dan daha iyi, ikisi de 2518mhz testler ortada halen neyi inkar ediyon inanılmaz.

Ayrıca 90xx serisinin düzgün OC yeteneği olmadığı için demen de harbi koparttı. Hayatında kaç tane 9070XT kullandın kanka :d ya siz harbiden ortalığı boş bulunca neden böyle full sallamasyon takılıyonuz :kekw:

Bak adamlar pulse gibi max PL i 347W a sınırlı olan bir karta bile %10 civarı performans artırmış halen daha düzgün OC yeteneği falan filan...

Alıntıyı görüntüle
Normalde böyle çarpıtmalara cevap vermek için uğraşmam amd kartlar umrumda bile değil bana para kazandıramıyor, rakibine kıyasla nerde OC yeteneği varmış? Bas bakalım biraz memory oc :D sizin gibi insanlara çok detaylı anlatmak lazım anlatalım.
1- 90 fazla olanın memory olduğunu söyleyen kim? O Kartı o gpu clocka çekip test etmen gerekiyor diyorum, ne alakası var memory ile diyor rezalet, gözü de yok olsa pure 2580 lerde benzer derecede prime ile görecek ama işte.
2- Backplate de bir tane bile termal ped olmayan berbat bir modeli savunuyorsun?
3- 1200 rpm diye savunduğun kart fan eğrisini tutarken berbat sonuçlar veriyor
4- Çok üzüldüğün için noise normalised de ekliyorum memory yönünde. Senin mantığa göre pulse nitro+ dan daha iyi öyle mi? Bağırtma yav :D ki prime o zaman en iyisi buyur noise normalised bak bak bağırtma diye yaz.
5- Son kullanıcının tecrübesi asıldır tüm reddit kartın tempini tartıştı +95 görüyor diye hala pulse pulse aynen pulse
6- Çok bir şey bildiğini sanan insan iyi dinle o ısı boruları sen bakıp izle diye yok gpu ısındığında bakır borulara aktardığı gibi memory de aynı şekilde aktarıyor ama bil bakalım ne oluyor? İkisi aynı anda aktardığında yeterli soğutmayı sağlayamıyor ne rezil adamsın yav

Ekler

• 1000128190.webp
    1000128190.webp
    81.3 KB · Hit: 21
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,854
Üyeler
189,171