charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
6 reverse (intake), 2 düz(egzoz) olarak evet. Lian Li SL ve TL fanlar arasında iki fark var, TL'in sağ ve solu iki ayrı kontrol edilebiliyor, yani aynı anda sağ ı mabi solu kırmızı veya sağ rainbow, sol statik gibi rgb modlarını kullanabilirsin. İkincisi TL'in CFM(airflow-oynatılan hava) ve Static Pressure'ı(elini fana getirdiğinde eline karşı hissettiğin direncin mesafesi radyatörlerde bu özelliğin yüksek olması tercih edilir) genellike daha yüksek.Alıntıyı görüntüleHerkese merhaba, görseldeki gibi bi setup toplamak istiyorum.
Elimde;
-Aorus 5070ti master
-R7 7800x3d
-Msi Mag b850m mortar ana kart
-Kingston 16x2 cl30 ram
-psu msi mag 750w mevcut (kasaya uymazsa değiştirebilirim)
Lian li o11
Lian li sıvı soğutma
Lian li fan
Bu sistemde 6 reverse 2 egsoz fan soğutma konusunda yeterli olacak mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Peki kasa hariç şimdi alacak olsanız hangi parçaları alırdınızBendede full lianli ekosistem var verimlilik olarak çokta iyi değil açıkcası kasası güzel geri kalan çokta iyi değil gözünüzde büyütmeyin
Kasa soğutucu lianli olurdu geri kalanı Asia horse fanları dizerdim fanda lcd şart değilse bir sürü lcd var bende çok boş gelmeye başladı boşa masrafPeki kasa hariç şimdi alacak olsanız hangi parçaları alırdınız
Alana kadar hocam ondan sonra heves gidiyor ve sarı siteye ilanBendede full lianli ekosistem var verimlilik olarak çokta iyi değil açıkcası kasası güzel geri kalan çokta iyi değil gözünüzde büyütmeyin
Hocam Lianli demek =Sorun demek Yazılımı beş para etmez demek lianli kendisi başlı başına sorun millet kullanmadan bilmiyor şuanda kullanıyorum 10k lık hydroshift 2 var pompa sesi var mesela valla sadece görüntü 2. Eldede deli gibi satıyor bu arada.Alana kadar hocam ondan sonra heves gidiyor ve sarı siteye ilan![]()
Allah kahretsin o pompa sesini hocam yaHocam Lianli demek =Sorun demek Yazılımı beş para etmez demek lianli kendisi başlı başına sorun millet kullanmadan bilmiyor şuanda kullanıyorum 10k lık hydroshift 2 var pompa sesi var mesela valla sadece görüntü 2. Eldede deli gibi satıyor bu arada.
Adia horse bulmak kolay mı hocam amazonda stok daha denk gelemedim. Onun yerine thermalright fan alinabilir tl serisine cok benzeyen fanlar vardı ama tabi düsük cfmliKasa soğutucu lianli olurdu geri kalanı Asia horse fanları dizerdim fanda lcd şart değilse bir sürü lcd var bende çok boş gelmeye başladı boşa masraf
Bu videonun ilkini de ikincisini de inceledim izledim tüm usb girislerine vs her seyi dikkatle izledim.Recep baltaşın son bilgisayar toplama videolarının hepsinde lian li soğutucu fanlar kullanılıyor ve hep sorun yaşadılar. Gerek üstündeki ekrandan gerek bilgisayar app inden fan kontrollerine kadar. Adamlar belli bi süre boyunca app setup'ını gerçekten google drivedan paylaşmışlar şaka gibiHa bu arada bende thermaltake ve corshair fanlar kullanıyorum memnunmusun diye sorarsan ona da kesinlikle hayır cevabını veririm orası başka. Özellikle lian li seçmenizin bir nedeni var mı?
Lian linin sadece aio lar kötü onun disinda bi psusunda testlerde sorun yasanmis psu tier listte gordum. Diger ürünlerinde bence bi sorun yok objektif duayen yorumumHocam Lianli demek =Sorun demek Yazılımı beş para etmez demek lianli kendisi başlı başına sorun millet kullanmadan bilmiyor şuanda kullanıyorum 10k lık hydroshift 2 var pompa sesi var mesela valla sadece görüntü 2. Eldede deli gibi satıyor bu arada.