Ekran kartı yatırımı sonrası nası satılır

Ya 10 satıştan bi tanesi bile sizin bütün hevesinizi, motivasyonunuzu çökertebilir işte onu diyorum... Zamanında 100 satış yapsanız da içinden 3-5 tanesi sırf pislik yapmak için (sanki zorla pahalıya mal satıyoruz mala ... ) sizi yorabilir, kızdırabilir hatta karakolluk dahi yapabilir. Ne yazık ki bunlara karşı da sabırlı ve sağlam durmalısınız, hatta ne olursa olsun satış yapmamalısınız. Sinek küçüktür ama çorbada mide bulandırır, hesabı...
Valla monitör ekran kartı vb ürünleri yüz yüze satıyorum kargo isterse tanıdık bul şehirde gelsin görüp alsın sana yollasın diyorum yada kendin gel bak öyle al diyorum bakmadan aldırmıyorum çünkü yok bozuk yok çalışmıyor yok ısınıyor yok çizilmiş tonla bir şeyler uyduran çıkabiliyor bana çıkmadı ama çıkabiliyor

Satış yaparken mümkün olduğunca dürüst olmalısınız ki yarın öbürgün bir zıtlaşma olduğunda haklılığınız hep baki kalsın. Gerekli kusurları saklamadan yazmak , resim ve video koymak önemli. Bir de başta kimsenin lafı ile sizi ezmesine izin vermeyin...

Ben de zamanında moni satışa çıkarmıştım, şahsın biri, şehirler arası otobüs terminalinde falanca otobüse koy bana yolla, parasını da indirimli tut filan diye aramıştı hem de başta çok ciddi alıcıyım, telefonla görüşelim diyordu :) Dedim yok kardeş, çöpe atarım, ama satmam sana :D

Satış yaparken mümkün olduğunca dürüst olmalısınız ki yarın öbürgün bir zıtlaşma olduğunda haklılığınız hep baki kalsın. Gerekli kusurları saklamadan yazmak , resim ve video koymak önemli. Bir de başta kimsenin lafı ile sizi ezmesine izin vermeyin...
Dürüstlük her zaman iyidir müşteri memnun ayrılırsa yarın öbür gün başına musallat olmaz

Dürüstlük her zaman iyidir müşteri memnun ayrılırsa yarın öbür gün başına musallat olmaz
Satış işleri bir zaman yapmıştım, 5 üzerinden 4,8 civarı puanım vardı ama eskidendi :) Elden de satışlarım olmuştu, piyasayı o zamanlar biraz bilirdim, şimdi de gerçi fazla bi şey değişmemiştir de zirvede bırakmak gerekiyor 🤣

Satış işleri bir zaman yapmıştım, 5 üzerinden 4,8 civarı puanım vardı ama eskidendi :) Elden de satışlarım olmuştu, piyasayı o zamanlar biraz bilirdim, şimdi de gerçi fazla bi şey değişmemiştir de zirvede bırakmak gerekiyor 🤣
Aslında al sat işi çok iyi iştir.

Motosiklet olursa bu işte zirve yapılır. Ucuz ürün bulmak gidip yerinde deneyip almak.
Sonra satarken Ulaştırmak sattığın ürünü sağlamlığın göstermek.

He benim için önemli olan sonuç :D

Ne kadarlık satış yapabildiniz zamanında, dökülün bakalım 🤣

Ben şahsen 100 den fazla satış yapmışımdır ve toplamda 30 bin TL lik kar yapmışımdır herhalde :) Kar ama toplam kazanç değil, küçük gibi gelebilir ama ticaret insanı baya geliştiriyor ve ben severek yapıyordum, hoşuma gidiyordu, para da kazanmak daha da bi motive ediyordu... başta küçük şeyle satarak başlamıştım (modem, saat filan işte .. :D )

He benim için önemli olan sonuç :D

Ne kadarlık satış yapabildiniz zamanında, dökülün bakalım 🤣

Ben şahsen 100 den fazla satış yapmışımdır ve toplamda 30 bin TL lik kar yapmışımdır herhalde :) Kar ama toplam kazanç değil, küçük gibi gelebilir ama ticaret insanı baya geliştiriyor ve ben severek yapıyordum, hoşuma gidiyordu, para da kazanmak daha da bi motive ediyordu... başta küçük şeyle satarak başlamıştım (modem, saat filan işte .. :D )
Bir defasında 500gb hddleri al sat yapmaya odaklanmıştım Çok az kar bırakıyordu zaten metroyla ulaştırıyordum diye masrafım yoktu, başlangıç gibi o parayı harcamıyordum.

Birisi bana kazık attı, 2 tb hdd sattığını söylüyordu. Şirkette güyam etiketi sökmüşlerdi. Takıp denemeye yer bulamadığım için Eve geldim denedim 500 gb hdd çıktı.
Adamı geri aradım lafı dolandırdı sonra engel attı numarama.

Zar zor 5-6 defa hdd al sat yapmıştım o paralar da gitti. Hayırlısı.

şuanlık elime ne geçti satıyorum :D

Orijinal İsviçre 1400 euroluk kadın saati.
Yeni saç traş makinesi.
Bana mısın demeyen Bisiklet.
Hepsiburada dan sipariş ettiğim cinsel spreyler.

Varya Cinsel ürünler satışı akıllı bir iş :D Gören alıyor
Millet siparişle uğraşmıyor sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,821
Üyeler
188,484
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri