27" 1440p Monitör Hakkında Tavsiye

JonnyLesh

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba.

Forumda çok fazla başlık var aslında farkındayım ama spesifik olarak birkaç monitör arasında kaldığımdan ve aklımda olan bazı monitörler ile ilgili çok fazla bilgi olmadığından başlık açmak istedim.

Genel anlamda Oyun (Her türlü oyun oynuyorum ama profesyonel oyuncu değilim) ve Youtube için kullanacağım.
Ekran kartım 9070xt olduğundan 2k monitör düşünüyorum.
İps olarak Dell Alienware AW2725DM, AOC Q27G4ZR ve Gigabyte M27Q2 QD arasında kaldım.
Özellikle QD panel olmasından dolayı M27Q2 QD kullanan ya da Alienware'ın da kalitesinden dolayı özellikle bu iki monitörü kullanan varsa yorumlarına ihtiyacım var.

Bütçe olarak OLED seviyesine çıkmak çok istemiyorum aslında ama Samsung Odyssey G5 G50SF modeli var 20k civarında fiyatı ama onunda 200 nit parlaklık olması beni düşündürüyor.
Xiaomi G pro 27i Mini Led siyahlarda Oled kadar olmasa da ips ile kıyaslandığında çok daha iyi ama yazılım ve blooming konusunda çok kötü yorumlar gördüm ve 17k civarında fiyat sanki fazla gibi geliyor.
Dell Alienware 2725D OLED monitörü 28k fiyatı buda aklımın bir köşesinde ama bu bütçelere çıkmaya değer mi açıkçası bilemiyorum bence çok pahalı.

Tüm hepsini toparlarsak bir türlü işin içinden çıkıp monitör alamıyorum yaklaşık 1 aydır. Bana destek olursanız gerçekten çok sevinirim. Hem bu konunun altındaki yorumlar ve görüşlerimiz başka arkadaşlara da yardımcı olabilir bence. Gününüz güzel geçsin ;)

Uygun fiyatlı miniled olsa önerirdim ama malesef tr de yok. QD en mantıklısı gibi.

Xiaomi mini led yenisi gelecek satışa çıktı avrupa pazarına ama onunda fiyatı 25k bandında olur sanırsam :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri