Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

bileşensiz min 90
hocam kusura bakma ben yanlış hesapladım. 100-105k eder normalde ama ikinci el de sapıttı artık. bu fiyatlara arkadaşın dediği gibi kimse yaklaşmıyor. tek seferde o kadar nakit vereceğime azıcık pahalıya sıfır taksitli alırım diyor insanlar artık. gerçekçi olmak gerekirse 90-100 arası hızlı satışı olur bu sistemin.

Ne kadar eder yerine iyi mi diye sormak istemiş arkadaş

75 80 diyenler delirmiş, ekipmanlar hariç sadece kasanın şuan sıfırını 120-130 a anca alırsın, aralık gibi daha yeni toplamışsın sıfır sayılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes mi aynı bende 9070xt sistem dizdim inan youtube foruma vs giriyorum bu ne ya :(
hobi bul kendine, blender falan öğren.

Hocam minimum 100.000 maks 106.000 arası ama pazarlık payı düşersen fiyat eğer 98.000 bırakılır bence. sizi bilemem ama

Parça parça da ilana koyayım o zaman 🙏

Valla bi anlık gaza geldim topladım, çevre bilimleri+kasa elimde duruyor tek yaptığım youtube yani yazık günah
escape from tarkov oyna veya- COD MW II (DMZ) Mod oyna hocam bf6 çıktı onu oyna güzel oyunlar var veya en kötü cs oynayın sistem güzel ve uzun süre götürür sizi satmaya karar vermeniz üzücü olmuş olmalı ama satmadan önce biraz oyun bakın belki fikriniz değişir

Merhabalar, içimdeki heves ile bir sistem kurdum.Ancak sanırım hevesimi 2 3 ayda aldım…Sistemimin ne kadar edeceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Teklif gelirse de tabii düşünür konuşuruz.
satmak yerine sistemi bi meslek edinmek için kullanabilirsin, 3d tasarım öğrenip zaman geçirebilirsin, meslek haline gelmese bile güzel bir hobin olur, çok güzel blender kursları var. Zamanın bolsa bi bak derim, hoşuna gider belki.

Kimsede canlı nakit yok valla hesapladıgın fiyatlar uymayabilir çarşı pazar hesabı :/

biraz haklılık payın var insanlar vade farksız taksitle parça kovalamayı tercih ediyor, ama şu sisteme 80-90k anca eder diyen var, min 100k bence.
Aynen öyle reis nakit kimse de yok taksite hücum herkes o yüzden fiyat hesaplamalardan çok farklı olur ilana koyup yokla biraz fiyatları bence

biraz haklılık payın var insanlar vade farksız taksitle parça kovalamayı tercih ediyor, ama şu sisteme 80-90k anca eder diyen var, min 100k bence.
Valla sadece kasaya 100 veren oldu ama sıfırdan toplamak için bi baktım fiyatlara, 140 150 den aşşağı olmuyor, sanırım dediğiniz gibi satmayıp kullanmaya devam etsem daha mantıklı gibi olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,135
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri