GUSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 916
Sistemde aktif edince düşer dönüşüm dedikleri şey zamansız oluyor some TT problemsEyvallah hocam baktım altyapı yok gözüküyor dönüşüm varmış ondan galiba
Sistemde aktif edince düşer dönüşüm dedikleri şey zamansız oluyor some TT problemsEyvallah hocam baktım altyapı yok gözüküyor dönüşüm varmış ondan galiba
Maalesef Daha kablosuz bile çekilmedi ama bölgede dönüşüm varmış. Ben ön başvuruda bulundum müşteri temsilcisi tavsiye olarak binada TT abonesi olanlar fiber talebinde bulunursa onlar için direkt başlıyor dönüşüm süreci dedi komuşuya yaptırmaya çalışıcam beşki sayesinde binaya fiber gelir yoksa bizimkinden bişey çıkar mı pek umudum yok ancakSistemde aktif edince düşer dönüşüm dedikleri şey zamansız oluyor some TT problems![]()
Türksatın alt yapısı kendi internet sayfasından bakılabiliyor. Her firmanın sayfasına ayrı ayrı baksan daha doğru bilgilere ulaşabilirsin.Bi site vardı böyle yeşil temalı bişey diğerleri gibi sadece Max hızı göstermek yerine bütün ayrıntılarıyla hat değerlerini gösteriyordu adı neydi o sitenin
Eger turknet altyapisi genel altyapi sayilmiyorsa dogru gostermedi bizim evi. Adsl vdsl var diyor mesela ama turknet 1000mb varAltyapı Sorgulama | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
Gigaspeed ile kaliteli ve uygun fiyatlı ev/ofis internet aboneliğiniz başlatın. Fiber internet deneyimini Giga seviyelerde yaşayın.gigaspeed.com.tr
buraya bi bak
Baktım hiçbirinde yok zaten burda bi tek türktelekomun VDSL altyapısı vardıTürksatın alt yapısı kendi internet sayfasından bakılabiliyor. Her firmanın sayfasına ayrı ayrı baksan daha doğru bilgilere ulaşabilirsin.
burası bayağı detay veriyorBi site vardı böyle yeşil temalı bişey diğerleri gibi sadece Max hızı göstermek yerine bütün ayrıntılarıyla hat değerlerini gösteriyordu adı neydi o sitenin
tpc.net.tr