umutgulenoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Nerde buldun104k'ya 5090 aldım reis. İndirim kovalamadan ürün almayın.
Nerde buldun104k'ya 5090 aldım reis. İndirim kovalamadan ürün almayın.
Vatanda 135k'ya hazır sistem gelmişti. Hazır sistemlere gelen yeni vergiden kaçınmak adına ekran kartını 104k şeklinde ayrı faturalandırmışlardı. Diğer parçaları iptal edip ekran kartını aldım.Nerde buldun
Hayırlı olsun bromVatanda 135k'ya hazır sistem gelmişti. Hazır sistemlere gelen yeni vergiden kaçınmak adına ekran kartını 104k şeklinde ayrı faturalandırmışlardı. Diğer parçaları iptal edip ekran kartını aldım.
Eyv dostum sağolasın.Hayırlı olsun brom
Alınır mı ben çok beğendim valla MSI Ventus 5090 siparişini iptal edip bunu da alabilirim valla özel seri olması falan çok iyi yapmışlar. Hem benim 5090 ile bunun arasında 100K fiyat farkı varLİMİTLİ ÖZEL SERİ ÜRÜNDÜR
![]()
MSI GeForce RTX 5070 TI 16G MLG EDITION OC GDRR7 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
Maalesef fiyatlar uçtu hocam ya daha da artacak daha bu iyi günlerimizFiyatlara bak… 2025 Eylül ayında beyaz 5070ti ı 39k ya almışım
m.hizmetletini aradim, oem pakette tek tek iptal edebiliyorum parcalari geri iade aliyor musunuz boyle diye. mumkun degil hepsi olmak zorunda demislerdi. sizde zorluk cikarmislar miydi?Vatanda 135k'ya hazır sistem gelmişti. Hazır sistemlere gelen yeni vergiden kaçınmak adına ekran kartını 104k şeklinde ayrı faturalandırmışlardı. Diğer parçaları iptal edip ekran kartını aldım.
Hiç sorun çıkarmamışpardı hocam, ekran kartını aldım direkt digerleri ayrı faturadaydı onları da kargolamışlardı. Kargoyu teslim almayıp geri gonderilmesini sagladim. Müşteri hizmetlerini aradım teslim almadığımı söyledim. Geri gonderilmesini mi istersiniz yoksa iade mi diye sordular iade dedim. 104k'ya 5090 almış oldum en son.m.hizmetletini aradim, oem pakette tek tek iptal edebiliyorum parcalari geri iade aliyor musunuz boyle diye. mumkun degil hepsi olmak zorunda demislerdi. sizde zorluk cikarmislar miydi?
İlk başlarda zorluk çıkartmadılar sonradan çıkartmaya başladılar ayıktılar insanlar sürekli hazır sistemi alıp 5090 hariç herşeyi iade ediyorlardı.m.hizmetletini aradim, oem pakette tek tek iptal edebiliyorum parcalari geri iade aliyor musunuz boyle diye. mumkun degil hepsi olmak zorunda demislerdi. sizde zorluk cikarmislar miydi?