- Konu Sahibi Konu Sahibi
LOQ buna kıçıyla güldü biliyor musunBu LoQ serisi bi bana mı çok dandik hissi veriyor. Pc ye bakinca 100 derece islemciyi gorur gibiyim![]()
LOQ buna kıçıyla güldü biliyor musunBu LoQ serisi bi bana mı çok dandik hissi veriyor. Pc ye bakinca 100 derece islemciyi gorur gibiyim![]()
İntel de durum nasıl bilmiyorum ama 7435HS işlemcimin 80 dereceyi geçtiğini hatırlamıyorum.Bu LoQ serisi bi bana mı çok dandik hissi veriyor. Pc ye bakinca 100 derece islemciyi gorur gibiyim![]()
Hocam bu cihaz nasıldır? https://www.hepsiburada.com/hp-omen...top-c39jbea-pm-HBC00009UAZ0W?magaza=VPBİLİSİMLOQ buna kıçıyla güldü biliyor musunEn sessiz ve en iyi soğutmalardan birisine sahip lenovolar genelde
![]()
Ben sicaklik degerleri soyledir diye bisey demedim. Disardan bakinca kalitesiz gibi gorunuyor dedim kendi sahsi gorusumdurLOQ buna kıçıyla güldü biliyor musunEn sessiz ve en iyi soğutmalardan birisine sahip lenovolar genelde
![]()
Bu LoQ serisi bi bana mı çok dandik hissi veriyor. Pc ye bakinca 100 derece islemciyi gorur gibiyim![]()
Bu seride düzeltildi hocam henüz yanma duymadım ben.Bir önceki seriye sahibim, soğutması gayet iyi olsa da temmuzda anakart yaktı. Alan arkadaşlara garanti uzatma paketi almasını öneririm anakart yakma ihtimali bendeki seride çok fazla.