kulaklıktan memnun musunuz?Teşekkürler hocam işime yaradı. Şirket bilgisayarında aynı kulaklıkta denedim ve ses müzik dinlerken arttı. Yüksek ihtimal oyunlardada artar. Akşam evde deneyeceğim.
kulaklıktan memnun musunuz?Teşekkürler hocam işime yaradı. Şirket bilgisayarında aynı kulaklıkta denedim ve ses müzik dinlerken arttı. Yüksek ihtimal oyunlardada artar. Akşam evde deneyeceğim.
Evet memnunum benim anakartta eski sanırım ses o yüzden az geliyor ama Equalizer APO programı kurdum ve sesi yükselttim on numara ilerideki sesleri duyabiliyorumkulaklıktan memnun musunuz?
Yeni derken? sıfırmı, 2 ci elmi?Arkadaşlar merhaba yeni kulaklık aldım eski bir sisteme takıyorum fakat oyunda ses az geliyor bu nedendir? Oyun sesleri açık kulaklıktan ses açık masaüstünden ses açık ama ses az geliyor driverler güncel
Kulaklık Rampage Retsu
Hocam tabii ki rampage ön yargılı yaklaştığımız bir marka fakat ücreti yüksek olan ürünler kalitesini bariz fark ettiriyor. O yandan haklarını yemek istemiyorum. Evet sıfır kulaklık aldımYeni derken? sıfırmı, 2 ci elmi?
bu ara rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum bende birtane faresi var çevirme tuşu çok ses çıkarıyor bu günde led ışıkları bozuldu dandik ürünler satıyorlar
Fason üretimde ucuz farelerde sorun çok oluyor. Klavye ve kulaklık alınabilir.Yeni derken? sıfırmı, 2 ci elmi?
bu ara rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum bende birtane faresi var çevirme tuşu çok ses çıkarıyor bu günde led ışıkları bozuldu dandik ürünler satıyorlar