Kulaklık az ses sorunu

kulaklıktan memnun musunuz?
Evet memnunum benim anakartta eski sanırım ses o yüzden az geliyor ama Equalizer APO programı kurdum ve sesi yükselttim on numara ilerideki sesleri duyabiliyorum

Arkadaşlar merhaba yeni kulaklık aldım eski bir sisteme takıyorum fakat oyunda ses az geliyor bu nedendir? Oyun sesleri açık kulaklıktan ses açık masaüstünden ses açık ama ses az geliyor driverler güncel
Kulaklık Rampage Retsu
Yeni derken? sıfırmı, 2 ci elmi?
bu ara rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum bende birtane faresi var çevirme tuşu çok ses çıkarıyor bu günde led ışıkları bozuldu dandik ürünler satıyorlar

bu ara rampage ürünlerini tavsiye etmiyorum bende birtane faresi var çevirme tuşu çok ses çıkarıyor bu günde led ışıkları bozuldu dandik ürünler satıyorlar
Hocam tabii ki rampage ön yargılı yaklaştığımız bir marka fakat ücreti yüksek olan ürünler kalitesini bariz fark ettiriyor. O yandan haklarını yemek istemiyorum. Evet sıfır kulaklık aldım

Fason üretimde ucuz farelerde sorun çok oluyor. Klavye ve kulaklık alınabilir.

Ben Rampage ve Gamepower'ı şu sebepten kulaklık tarafında önermem. USB yani ses kartı olan bir sürü çeşidi var, bu kullanıcıda kafa karışıklığı oluşturuyor. İnanın çoğunun da iç donanımları benzer. Fiyatları da Havit'in H2002P'sine göre pahalı kalıyor. Yani aynı kaliteyi ₺1000-1300 arasına veren bir kulaklık varken, bu iki firmanın USB kulaklıklarının çoğu ₺1500 üstünde başlıyor. Bence fiyatlara biraz daha iyileştirme yapıp, bazı modelleri de piyasadan kaldırmaları gerekiyor. Çok kulaklık var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,603
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri