750w PSU 9070xt ve 7500f sisteme yeter mi?

9070xt ye UV yapman gerekir eğer sağlıklı bir performans almak istiyorsan.
Peki ileride psu'yu iyi bir 850w PSU ile değiştirsem bu kasanın daha üst segment kasalardan bir eksiği kalır mı, şuan öyle yapmayı düşünüyorum dikkat etmem gereken bir şey var mı

Peki ileride psu'yu iyi bir 850w PSU ile değiştirsem bu kasanın daha üst segment kasalardan bir eksiği kalır mı, şuan öyle yapmayı düşünüyorum
direkt kaliteli bir psu alsan kasa+psu almadan daha iyi olur.

direkt kaliteli bir psu alsan kasa+psu almadan daha iyi olur.
Hocam sistem toplamıyorum aslında düşündüğüm hazır sistemde bu kasa var sistemi atayım.

İyi 850w kasa ile arasında 3-4k var o kadar çıkmak istemiyorum açıkçası

Hocam sistem toplamıyorum aslında düşündüğüm hazır sistemde bu kasa var sistemi atayım.

İyi 850w kasa ile arasında 3-4k var o kadar çıkmak istemiyorum açıkçası
2.2k var aslında
1771079723906.webp

Hocam 71.5kdan 74kya çıkıyor ya arada kaldım sanırım çıkacağım istemeye istemeye
Hocam amd kartlarda güç tam yetmeyince sorun yaşıyorsunuz her ne kadar 9000 serisinde düzelmiş olsa da riske gerek yok 850w alın kafanız rahat olsun.

Hocam 71.5kdan 74kya çıkıyor ya arada kaldım sanırım çıkacağım istemeye istemeye
Hocam yaptığınız özelleştirmeler neler bu arada ? pek bir şeye ellemeye gerek yok kasa 850w olacak ssd de istersen sn 7100 veya renegade.

Hocam yaptığınız özelleştirmeler neler bu arada ? pek bir şeye ellemeye gerek yok kasa 850w olacak ssd de istersen sn 7100 veya renegade.
Hocam anakartı Asus prime b650m-r yapmıştım. Ve işlemci soğutucuyu cougar forza 50 yapmıştım. Böyle 71500 tutuyordu. Şuan tek istediğim 72k'dan ucuza kötü olmayan model 9070xt olan ve diğer parçalardan kısmamış bir sistem istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Başta https://www.incehesap.com/genesis-b...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app düşünüyordum ama ekran kartı modeli çok kötü çok sıcak ve gürültülü dediler diye soğudum. Dün gaming gecesinde bi 9070xt sistem düşse direkt alacaktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo @K1dot anakartı Asus prime b650m-r'ye yükseltmeli miyim burdan kısıp kasayı yükseltsem daha mı mantıklı olur

Son düzenleme:
Hocam anakartı Asus prime b650m-r yapmıştım. Ve işlemci soğutucuyu cougar forza 50 yapmıştım. Böyle 71500 tutuyordu. Şuan tek istediğim 72k'dan ucuza kötü olmayan model 9070xt olan ve diğer parçalardan kısmamış bir sistem istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Başta https://www.incehesap.com/genesis-b...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app düşünüyordum ama ekran kartı modeli çok kötü çok sıcak ve gürültülü dediler diye soğudum. Dün gaming gecesinde bi 9070xt sistem düşse direkt alacaktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo @K1dot anakartı Asus prime b650m-r'ye yükseltmeli miyim burdan kısıp kasayı yükseltsem daha mı mantıklı olur
Hocam gaming oc kötü bir model değil :D evet sesli ama kötü değil ki kendiniz manuel ayar çekerek kullanabilirsin.

Geri