- Konu Sahibi Konu Sahibi
netspeed öncesi millenicomÖncesinde hangi firmayı kullanıyordunuz
netspeed öncesi millenicomÖncesinde hangi firmayı kullanıyordunuz
Bide türknet deneyin isterseniznetspeed öncesi millenicom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
netspeed öncesi millenicom
onu da kullandım, internet iyi ama müşteri hizmetleri bilgisizdi, 700 tl çok millenicom fark yoktu hizmetteBide türknet deneyin isterseniz
Hocam 100-200 fazla olsun kafam rahat olsunonu da kullandım, internet iyi ama müşteri hizmetleri bilgisizdi, 700 tl çok millenicom fark yoktu hizmette
tamam doğru ama benim için millenicom ile hiç fark yok, aynı hizmet almak için neden fazla ödeyeyimHocam 100-200 fazla olsun kafam rahat olsun
Millenicom ne kadarditamam doğru ama benim için millenicom ile hiç fark yok, aynı hizmet almak için neden fazla ödeyeyim
Ben en son 350 tl fatura ödemiştim, şuanda millenicom yeni gelene 4 ay 400 tl kampanyası var.Millenicom ne kadardi
Bu cihaz gerçekten çok iyi. Vodafone bana gpon verse direkt satın alacağım ama verdikleri dandik nokiayı kullanmak zorundayım.Değerlerden pek anlamam ama şöyle bırakayım. Ankara'da yaşıyorum, altyapı aratınca 71 Mbps gözüküyor. Modemdeki hızı bu, galiba modem DSL tanımlamasına göre arada değiştiriyor. DSL'de sabah 90 Mbps görüyordum, şu an 85 Mbps.
Ayrıca en sondaki görselde profil 2 oyun modu olarak geçiyor, hız sabitleme de bufferbloat gecikmeleri azaltıyor.
![]()
Trafik sınıflandırma ve IntelliQoS
KeeneticOS 3.7'den itibaren güncellenen Trafik Sınıflandırma Motoru, IntelliQoS uygulamasının temelini oluşturmaktadır. Bu hizmet, 2.200'den fazla uygulamanın ve 470 uygulama katmanı protokolünün İnternet trafiğinin tanımlanmasına yardımcı olur. Uygulamalar arasında Slack, Google Meet, PUBG...blog.keenetic.com.tr
Tek hoşuma gitmeyen şey lokasyonu onlar belirliyor. Ben aratma yapınca bazen İzmir, bazen İstanbul gözüküyor. Şu an İzmir gözüküyor, Steam vb. buna göre sunucu atıyor. Bir faydası olup olmadığını bilmiyorum. Neye göre ayarladıklarını da hiç anlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam alın keeneticBu cihaz gerçekten çok iyi. Vodafone bana gpon verse direkt satın alacağım ama verdikleri dandik nokiayı kullanmak zorundayım.
Gpon modem verdikleri için geçemiyorum maalesef tanımıyor. Kaç defa ont cihazımı ayırıp farklı modem verin dedim, takmıyorlar.Hocam alın keenetic
Taahüd bitimine türknete geçin kendi modeminizi kullanabiliyorsunuzGpon modem verdikleri için geçemiyorum maalesef tanımıyor. Kaç defa ont cihazımı ayırıp farklı modem verin dedim, takmıyorlar.
Maalesef sadece vodafone fiber altyapısı var bölgede. Alıştık diyelim hocam.Taahüd bitimine türknete geçin kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz