4000TL en iyi mouse sizce nedir?

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Bütçe
4000
Kuzenime sistem aldık ve şimdi mouse bakıyoruz
ATK dragonfly A9 ultimate düşünüyoruz şuanda çünkü elleri çok terliyor ve buz kaplaması baya öenmli bir faktör oldu şarj süresi gibi özellikleri için başka önerisi olan varmı

atk x1 v2 ultimate 2.0'dır bence, şahsi deneyimlerim sonucu ve uzun bir liste şeklinde geçmiş mouse portföyü olan birisi olarak uzun zaman sonra en memnun kaldığım mouse oldu

genel olarak denk gibi kalsa da bataryadan - yiyor ya, şahsen yine v2 atklara yönelirdim
Razer Basiliks veya logitech 502 tarzında ne önerebilirsin? Hiç böyle mouselar kullandın mı?

A9 un buz kaplaması en büyük + sı şuanda dediğiniz modelleri bu yüzden eledik
Benim elim de genel olarak terliyor fakat arkadaşınız kadar olmayabilir, sadece sol clickte ve sağ clickte grip tape kullanıyorum çok memnunum

A9 ultimate yollamışsınız zaten şimdi farkettim, sadece shape ve kaplama farkı var aralarında :)) başka mouse aramayın boşuna daha iyisi yok bu bütçede, alınır
Razer Basiliks veya logitech 502 tarzında ne önerebilirsin? Hiç böyle mouselar kullandın mı?
fps oyuncusu olduğum için hiç bu tarz deneyimleme şansım olmadı, bu tarz mouseların kullanıcı kitlesi çok çok az

Geri