Değil mi, bende Noctua istiyorum böyle sessiz kafa ütülemeyek ama çok pahalılar.Benimde amacım o yavaş yavaş topluyorum. Hayalim noctua ama tanesi 3k dan başlıyor.
Yaşlanmak değil belirli bir olgunluğa ulaşmakBunlardan yavaş yavaş toplayacam bakalım ram olur hava soğutma olur. Yaşlanmaya başlıyorum heralde gözümü almaya başladı rgbler![]()
Yok mu bu markanın ışıklı mışıklı her yeri olan modeli yav soğutma güzelde ışıklı vs sonsuz ayna tasarımlı yok muİkisine de olur.
Beyaz pro RGB bekliyorum girmedi indirime beeÜrün kodu (ACFAN00305A)
Bir çok sitede 800-1000 arası. 6 tane sipariş edip birde 10 lu hub aldım.
Arctic Case Fan Hub 10 Port PWM Fan Çoklayıcı Hub - SATA Power
Arctic Case Fan Hub 10 Port PWM Fan Çoklayıcı Hub - SATA Powerwww.jumbum.com.tr
Akakçe deki ürünle tek farkı birbiriyle birleştirip anakarta direk bağlama yok onu da hub alarak giderebilirsiniz. Tabi anakartınız da 1'den fazla sysfan girişiniz varsa huba da gerek yok.
Ses takıntın varsa ya BIOS'tan RPM sabitleyeceksin ya da iade dostum.3 tane aldım fiyattan dolayı. Bende sese takarım kötüyse sıkıntı
Öyle zaten msi uygulamasından anakarttan yani hep kısıyom şimdikilerde iyi değik 360 yanında gelen sıradan fanlar daha kötü olacağını sanmam yaniSes takıntın varsa ya BIOS'tan RPM sabitleyeceksin ya da iade dostum.
%5'in altında çalışmıyor diye tercih ettim. Bu fiyata başka çalışmayan var mı sanmıyorum. Biosdan ayarını yaptıktan sonra rahatsız edeceğini sanmıyorum. Oyunlarda da zaten barım barım bağırmadıkça fan sesinin ciddi anlamda rahatsızlık vereceğini sanmıyorum.3 tane aldım fiyattan dolayı. Bende sese takarım kötüyse sıkıntı
İşte bir tık dan biraz fazla tık olmasa benimde amacım bunlar.MSI MPG VELOX 100P kasama Arctic P14 ve P12 almıştım 2-3 hafta önce bir daha Arctic markasına kesin bulaşmayacağım dedim. Ben hayatımda böyle bir fan sesi duymadım. 700'e falan sabitleyip iade ettim ve ardından ölüm sessizliği setupını kurdum. Biliyorum bir tık pahalı ama harbiden değiyor. 2si ön kısma 1'i egzoza koydum daha da dokunmam.
Alıntıyı görüntüle
Hocam p12ler o kadar mı gürültülü ya, arkadaşa almak istiyordum ama sonra arkamdan sövmesinMSI MPG VELOX 100P kasama Arctic P14 ve P12 almıştım 2-3 hafta önce bir daha Arctic markasına kesin bulaşmayacağım dedim. Ben hayatımda böyle bir fan sesi duymadım. 700'e falan sabitleyip iade ettim ve ardından ölüm sessizliği setupını kurdum. Biliyorum bir tık pahalı ama harbiden değiyor. 2si ön kısma 1'i egzoza koydum daha da dokunmam.
Alıntıyı görüntüle
Ben sanmıyorum genelde hep gürültülü denilen fanları alfım şimdiye kadar. Düşükte ayarlı kullanırsanız sıkıntı olmuyor genelde. 12p olsa neysede pro biraz daha iyi diyolar zaten bakalımHocam p12ler o kadar mı gürültülü ya, arkadaşa almak istiyordum ama sonra arkamdan sövmesin![]()