NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,335
erba pura var bende atomizeri bozuldu bastığımda parfüm gelmiyor. başka atomizer lazım nerden bulabilirim?
elimde atomizer olsa bende yaparım önemli olan atomizerKendin yap
Beymennerden aldın dostum doldurma falansa aldığın yere git yapıyorlar yada boş şişe alıcan içine dökücen
başka şişe var söküp yapabilirim ama şişeden vazgeçmek istemiyorum sadece kafa değişmez miatomizeri söküp başka parfüm şişesine sıkabilir misin
zor. hocam parfümü başka şişede kullanabilirsiniz bence.şişeyi saklamak istiyorsanız saklayın dursun yineBeymen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başka şişe var söküp yapabilirim ama şişeden vazgeçmek istemiyorum sadece kafa değişmez mi
baya güzel parfüm ama mevsimi değil yazın fena akar atomizer konusunda ise bi beymen mağazasına falan gidip bir sor istersen uygun bi parfüm değil çünkü şişesi kalitesi falanda baya iyi gidipde çakma parfüm şişesinde kullanmak koyar adama bi şansını dene bence hocamBeymen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başka şişe var söküp yapabilirim ama şişeden vazgeçmek istemiyorum sadece kafa değişmez mi
gidip bi soracağım teşekkür ederimbaya güzel parfüm ama mevsimi değil yazın fena akar atomizer konusunda ise bi beymen mağazasına falan gidip bir sor istersen uygun bi parfüm değil çünkü şişesi kalitesi falanda baya iyi gidipde çakma parfüm şişesinde kullanmak koyar adama bi şansını dene bence hocam