7000Tl Bütçem Var Habgi Monitörü Almalıyım?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
7000
Selamın aleyküm herkese hayırlı geceler. Başlıkta da belirttiğim gibi 7000tl bütçem var Full Hd monitör almak istiyorum. 1080ti ekran kartına sahibim 2k vs beni aşar o yüzden. Linklerini attığım monitörler sizce nasıl ya da tavsiyeniz varmı 27” ve 144hz üstü olması harici kriterim yok. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Gigabyte Monitörün Linki

Asus monitörün linki

Rampage Monitörün Linki

Birde anlamadığım rampage monitörün aynı modelinin 240hz 0.5ms hali 1000tl daha fazla 0.5 ms daha iyi sadece harici artısı yok fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

1080p alacaksan 24 inç alman daha doğrusu olur 27de görüntü kötüleşiyor

1080p alacaksan 24 inç alman daha doğrusu olur 27de görüntü kötüleşiyor
Halihazırda 24” kullanıyorum çevremdeki çoğu insanda aynı şekilde tepki verdi ama bazılarıda iyi bir monitör alırsan farkı anlamazsın diyor

Halihazırda 24” kullanıyorum çevremdeki çoğu insanda aynı şekilde tepki verdi ama bazılarıda iyi bir monitör alırsan farkı anlamazsın diyor
buna bak istersen

Maalesef son dediğin doğru değil çünkü matematiksel olarak bir şey değişmiyor 1 cm başına piksel sayısı özellikle görüntü biraz çamur gibi olacaktır her türlü 27 inçte

buna bak istersen
Benim attığım gigabyte modelinin 24” olanı sanırım ayrıca 240hz not ettim bir iki arkadaştanta tavsiye alayım duruma göre bunu alayım hocam.

Selamın aleyküm herkese hayırlı geceler. Başlıkta da belirttiğim gibi 7000tl bütçem var Full Hd monitör almak istiyorum. 1080ti ekran kartına sahibim 2k vs beni aşar o yüzden. Linklerini attığım monitörler sizce nasıl ya da tavsiyeniz varmı 27” ve 144hz üstü olması harici kriterim yok. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Gigabyte Monitörün Linki

Asus monitörün linki

Rampage Monitörün Linki

Birde anlamadığım rampage monitörün aynı modelinin 240hz 0.5ms hali 1000tl daha fazla 0.5 ms daha iyi sadece harici artısı yok fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Sadece rekabetçi fps oyunları oynamıyorsan, 27inç 2k monitör tavsiye ederim. Oynuyorsan bile şu model var 24 inç 2k fiyatına göre güzel bir ürün.

Maalesef son dediğin doğru değil çünkü matematiksel olarak bir şey değişmiyor 1 cm başına piksel sayısı özellikle görüntü biraz çamur gibi olacaktır her türlü 27 inçte
Teşekkür ederim bilgi için diğer arkadaşımın attığı monitör iyi diyorsanız direkt alayım onu o zaman

Sadece rekabetçi fps oyunları oynamıyorsan, 27inç 2k monitör tavsiye ederim. Oynuyorsan bile şu model var 24 inç 2k fiyatına göre güzel bir ürün.
2 günde bir cs harici rekabetçi fps oyunları oynamıyorum çok genelde hikayeli oyunlar vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim aktif olarak kullandığım monitörü önerebilirim markasına aldanma çünkü panel üreticisi sağlam
Valla bu fiyata 2k monitörde çok cezbedici ama dediğiniz gibi marka faktöründen korktum sadece, çokta fazla tavsiye geldi iyice karıştı kafam ortak karara varabilsek çok iyi olur 😅

Benim tercihim kendiminkinden yana tek eksiği pivot değil ama monitör tutucu ile kullandığım için bana eksi değil diğer özellikleride gayet iyi

Ben sizin yerinizde olsam ktc 2k alırdım hocam, daha mantıklı gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler
190,700
Son üye
skyress007
Geri