🔥İndirim Xpg Lancer Siyah RGB 2x16 cl30 6000 MHz 18629 TL

vallaha tam iyi zamanda almışım ben tanesini 2400e almıştım

6400mhz 5250 ye almıştım. Bu ram fiyatları neden böyle patladı?

Abdullah reis sağolsun kasım indirimlerinde alabilmiştim. ondan sonra zaten ortalık 56

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-12 224545.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-12 224545.webp
    12.4 KB · Hit: 135
Arkadaşlar merhaba ben bu ramleri 23.500 tl den satın almıştım. 18.629 TL den satıldığına dair ekran görüntüsü vs varsa ise firma ile paylaşıp fiyat farkını talep edeceğim zaten gelen ürünler satılan ile farklı 1.40V olarak geliyor bu şekilde en azından biraz telafisi olur. Elinde fiyat yada sipariş görseli olan birisi paylaşabilir mi acaba?

Arkadaşlar merhaba ben bu ramleri 23.500 tl den satın almıştım. 18.629 TL den satıldığına dair ekran görüntüsü vs varsa ise firma ile paylaşıp fiyat farkını talep edeceğim zaten gelen ürünler satılan ile farklı 1.40V olarak geliyor bu şekilde en azından biraz telafisi olur. Elinde fiyat yada sipariş görseli olan birisi paylaşabilir mi acaba?
Kabul edicek miler ben de aynı durumdayım

Kabul edicek miler ben de aynı durumdayım
Bu sabah görüştüm müşteri hizmetleri ile 3 yada 4. görüşmem oluyor. Sadece voltaj farkından kaynaklı ürünlerin ederinin çok artabildiğini söylüyorum kendilerine. Elinizde görüntü varsa o fiyattan satıldığına dair yardımcı olmaya çalışalım dediler. İade edemiyorum muadili yok piyasada bu fiyatlara ne yazık ki..

Bu sabah görüştüm müşteri hizmetleri ile 3 yada 4. görüşmem oluyor. Sadece voltaj farkından kaynaklı ürünlerin ederinin çok artabildiğini söylüyorum kendilerine. Elinizde görüntü varsa o fiyattan satıldığına dair yardımcı olmaya çalışalım dediler. İade edemiyorum muadili yok piyasada bu fiyatlara ne yazık ki..
İnşallah buluruz ss bana da yardımcı olurlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 günü geçtipi için yapamıyorlamış bana

Son düzenleme:
İnşallah buluruz ss bana da yardımcı olurlar

14 günü geçtipi için yapamıyorlamış bana
Benim de 14 günü geçti biraz zorlayın isterseniz konuyu. Farklı ürün gönderdikleri için mağdur olan bizleriz sonuçta madem doğrusunu gönderemiyorlar (1 kere değişim yaptım çünkü yine yanlış ürün geldi muhtemelen ellerinde yok o seri ) en azından fiyat farkını ödesinler diye düşünüyorum.

@Halil89 ne zaman aldınız siz
İlk satın aldığım tarih 19 Ocak değişimle gelen ürün 26 Ocak talep oluşturma tarihim bu konunun açıldığı gündü sanırım 12 Şubat olması gerekiyor

Testler var 16 gb ram tum oyunlara yeterli su an 32 ye gerek yok. Almayin fiyatlar zaten dusecektir bikac ay icinde. Yurt disi siteleri takip ediyorum cinde uretim artmis fiuatalrndusmeye basladi. Orada dusen burada en gec 1 aya dip gorur

Testler var 16 gb ram tum oyunlara yeterli su an 32 ye gerek yok. Almayin fiyatlar zaten dusecektir bikac ay icinde. Yurt disi siteleri takip ediyorum cinde uretim artmis fiuatalrndusmeye basladi. Orada dusen burada en gec 1 aya dip gorur
düşmeyecek, eskiden 2030'a kadar devam edecek diyorlardı şimdi 2036'ya kadar, kurdun dişine kan değdi bir kere, silkelemeden bırakmazlar.

Arkadaşlar alan yok mu ya 18629 tlden veya o fiyatın ssi

@drakathx hocam tahstsız ediyorum ama ekran görübtüsü lazım ya fiyatın

Geri