Yardım TurkNet 1000 Mbps Fiber Hız Sorunu ve Router Önerisi

Dr.Vega

80+
Reaksiyon skoru
67
Selamlar arkadaşlar,
Yakın zamanda TurkNet 1000 Mbps paketine geçiş yaptım. Ancak yaptığım testlerde (kablolu bağlantı dahil) maksimum 770 Mbps civarında kalıyorum. Tam 1000 Mbps (kayıpsız/darboğazsız) hıza ulaşmak istiyorum.
Anakartım ve işlemcim çok güncel olduğu için darboğaz ihtimalini eliyorum. Sorunun tamamen ISS tarafından verilen ZTE modemin işlemci kapasitesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

modem fotoğrafına bakabilir miyim knk merak ettim

kanka yatay üstü delikli modem mi dikdörtgen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TT zaten doğru dürüst veremiyor tam bahsi geçen hızları ve kaldı ki dediğim modemse wifi 5 o veremez o kadar hız 5ghz baglansan bile wifi 7 telde 300 400 ancak görürsün wifi 6 modem lazım sana bildir bunu wifi 6 ile değişsinlerde hangi akla hizmet wifi 5 taktılar 1k mbpsye

Evet delikli olan, 4 sene önce 100 megabitti o zaman takıldı, 1000 megabit yükseltme geldi. Ona gectim

Tam 1000 Mbps Hıza ulaşamazsın. Herzaman kayıp vardır. Ben 900 alıyorum ne yaptıysam ne ettiysem tüm şikayetlerde bulunduysam da nafile. Farklı hız ölçme sitelerinide dene

Evet delikli olan, 4 sene önce 100 megabitti o zaman takıldı, 1000 megabit yükseltme geldi. Ona gectim
mh arayıp modemin 1k mbps desteklemediğini bildir wifi6 talep et o modem de sıkıntı yaşarsın rezil bir modem

Tam 1000 Mbps Hıza ulaşamazsın. Herzaman kayıp vardır. Ben 900 alıyorum ne yaptıysam ne ettiysem tüm şikayetlerde bulunduysam da nafile. Farklı hız ölçme sitelerinide dene
1k mbps üst sınır olduğu için öyle bant genişliği o kadar zorluyor kendini kaldı ki TT de hepten normal

wifi 6 da da böyle bişey takmasınlar bunlar da çöp
1771794470095.webp

mh arayıp modemin 1k mbps desteklemediğini bildir wifi6 talep et o modem de sıkıntı yaşarsın rezil bir modem

1k mbps üst sınır olduğu için öyle bant genişliği o kadar zorluyor kendini kaldı ki TT de hepten normal

wifi 6 da da böyle bişey takmasınlar bunlar da çöp
Alıntıyı görüntüle
Ben kendim alsam ne alabilirim. PC kablolu bağlantı önemli benim için wifi den ziyade

Ben kendim alsam ne alabilirim. PC kablolu bağlantı önemli benim için wifi den ziyade
wifi6 wifi için demiyorum wifi6 cihazlar 1k da dha verimli wifi 6 veya 7 alabilrsin turknet kullanıcı adı şifre veriyor mu ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri