Amazon Depo Sistem Toplama Ne Kadar Mantıklı?

Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar selam,

Amazon depo üzerinden sistem toplamak istiyorum. Bu şekilde bilgisayar toplamak ne kadar mantıklı? Daha önce sipariş veren arkadaşlar varsa alırken nelere dikkat etmeliyim? Garanti işlemleri nasıl işliyor? Teşekkürler

Abi depo dediği ne oluyor? Tanıtım için kullanılan ürünler falan mı?

Abi depo dediği ne oluyor? Tanıtım için kullanılan ürünler falan mı?
Sanırsam alınıp iade edilen ürünleri tekrar satışa koyuyorlar uygun fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9060xt alanlar ardı sorunlu gelmişti
Sorunlu gelse bile garantileri oluyor dimi? Gidip servise verebilirler. Şanslılarsa 1e1 değişim yaparlar.

Arkadaşlar selam,

Amazon depo üzerinden sistem toplamak istiyorum. Bu şekilde bilgisayar toplamak ne kadar mantıklı? Daha önce sipariş veren arkadaşlar varsa alırken nelere dikkat etmeliyim? Garanti işlemleri nasıl işliyor? Teşekkürler
30 gün içinde iade hakkın mevcut 1 yıl da garanti gibi düşün iade hakkın gene oluyor ama üründen ürüne değişen servis garantisi muhabbeti var amazona göre ürünlerin servis garantisi yok fakat ürünün servisiyle görüşme sağlar iseniz kimi servis garantisinde herhangi bir sorun yoktur diyor bir kaç kişi arayıp sormuştu monitör alanlar falan asusun servisini

Sanırsam alınıp iade edilen ürünleri tekrar satışa koyuyorlar uygun fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunlu gelse bile garantileri oluyor dimi? Gidip servise verebilirler. Şanslılarsa 1e1 değişim yaparlar.
o zaman riskli olabilir çünkü genelde beğenilmeyen kusurlu ürünler iade edilir. Ama forumda başlıkları da oluyordu. Alıp sorun yaşamayan da var. Bilgisayar toplama için içinde bu durumda risk barındırıyor.

o zaman riskli olabilir çünkü genelde beğenilmeyen kusurlu ürünler iade edilir. Ama forumda başlıkları da oluyordu. Alıp sorun yaşamayan da var. Bilgisayar toplama için içinde bu durumda risk barındırıyor.
Riskli anakart alırsın bir bakmışsın adam pinleri yamultmus iade etmis sana denk gelmiş ürün uzebilir

Şöyle bir durumda var. Ben bi asus tuf anakart buldum. Sadece kutu hasarlı diyor 9000tl vade farksız 6 taksit. Hepsiburada da sıfırı 12000tl premium kart ile vade farksız 9 taksit. Sanki burada sıfır almak daha cazip geliyor

Şöyle bir durumda var. Ben bi asus tuf anakart buldum. Sadece kutu hasarlı diyor 9000tl vade farksız 6 taksit. Hepsiburada da sıfırı 12000tl premium kart ile vade farksız 9 taksit. Sanki burada sıfır almak daha cazip geliyor
Mantıklı da istediğin parçaları uyguna bulabilir misin o sıkıntı, genelde işlemci ve ram olmuyor depoda, kasa psu depoda pek düşmüyor, ssd desen düşme ihtimali var ama sen almadan önce alırlar, yarı fiyatına düşen ekran kartı ve anakart olsa yedirmezler çökerler, yani adam akıllı depodan alabileceğin bilgisayar parçası 2-3 tane ondanda 5000 tl tasarruf yaparsın.
1771856382127.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,177
Üyeler
190,700
Son üye
skyress007
Geri