samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 759
Nasıl o fiyata aldınız
Nasıl o fiyata aldınız
Görselde görünen tutar kdv hariç. KDV li tutar sitedeki ile aynı. Görsel yarım çıkmışNasıl o fiyata aldınız
H3 sorunlu bir kulaklık 2 tane sipariş verdim 2 ay içinde ikiside dungle ve bluetooth bozuldu kaliteli olduğunu düşünmüyorum ( 1 yıldır yatıyor garantiye gönderdim tamir ettik dediler hiç bir şey yapmamışlardı )h3 ne kadara düşerse alınır
Kablosuz özelliği 2 ay içinde bozuluyor kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun ama bu sefer mikrofon çalışmıyor kral çekilecek dert değil bilindik firmalardan almak lazım razer black shark v 2x kullanıyorum 4 yıldır üstünü görmedimAynen hocam. Bir kez alıp uzun süre kullanmak benim derdim. Kablolu gayet idare eden bir kulaklık var. Kablosuz bir model alalım dedim de h3 alır mıyım emin değilim. Çok kötü yorumlar da var gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Havit gamenote Kb904L manyetik klavye almıştım ben. Manyetik işi baya iyi. Bence manyetik olayına bir kez şans ver.
black sharkla aynı ya da daha iyisi olarak corsair hs80 der susarımKablosuz özelliği 2 ay içinde bozuluyor kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun ama bu sefer mikrofon çalışmıyor kral çekilecek dert değil bilindik firmalardan almak lazım razer black shark v 2x kullanıyorum 4 yıldır üstünü görmedim
Fiyat 949 yapmışlar hocam zaten alınmaz diye almadım ben. Gereksiz pahalı olmasını geçtim dediğin gibi kaç ay garantiyle uğraşcaz gerek yok.H3 sorunlu bir kulaklık 2 tane sipariş verdim 2 ay içinde ikiside dungle ve bluetooth bozuldu kaliteli olduğunu düşünmüyorum ( 1 yıldır yatıyor garantiye gönderdim tamir ettik dediler hiç bir şey yapmamışlardı )
Kablosuz özelliği 2 ay içinde bozuluyor kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun ama bu sefer mikrofon çalışmıyor kral çekilecek dert değil bilindik firmalardan almak lazım razer black shark v 2x kullanıyorum 4 yıldır üstünü görmedim
Uzun kullanımda iyi olduğunu düşünüyorum ses kalitesi ortalama bir kulaklık her ay bozulan bir kulaklık yerine ses ve mikrofon kalitesi ortalama olan yıllarca kullanabileceğim bir cihazı tercih ediyorumblack sharkla aynı ya da daha iyisi olarak corsair hs80 der susarım
kulaklık usb ile takıldığında mikrofonu çalışıyor 3.5mm jack ile bilgisayarda çalışmıyor belki kulaklık mikrofon ayırıcı ile oda çalışabilirH3 sorunlu bir kulaklık 2 tane sipariş verdim 2 ay içinde ikiside dungle ve bluetooth bozuldu kaliteli olduğunu düşünmüyorum ( 1 yıldır yatıyor garantiye gönderdim tamir ettik dediler hiç bir şey yapmamışlardı )
Kablosuz özelliği 2 ay içinde bozuluyor kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun ama bu sefer mikrofon çalışmıyor kral çekilecek dert değil bilindik firmalardan almak lazım razer black shark v 2x kullanıyorum 4 yıldır üstünü görmedim
İki tarafıda type c agacım ne usb si nasıl takayım type c portuna ki type c 3mm jack dönüştürücüsü kulaklığın 3 te 1 fiyatına satılıyorkulaklık usb ile takıldığında mikrofonu çalışıyor 3.5mm jack ile bilgisayarda çalışmıyor belki kulaklık mikrofon ayırıcı ile oda çalışabilir
Az önce geldi klavye. Açıp azıcık karıştırdım. Beklentimden daha güzel. Tuş sesleri, basım hissiyatı, lcd ekranı, kullanım kolaylığı, malzeme kalitesi falan gerçekten çok hoşuma gitti. Keyif aldım klavyeden tam anlamıyla. Boyutları, tuş sayısı ve yerleşimi falan çok güzel ve ideal geldi. Aklında soru işareti olan arkadaşlar için dipnot olarak küçük bir inceleme şeklinde yazmak istedim
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim hocam. Sizde güle güle kullanın. Orijinal tuş takımı gayet hoşuma gitti benim. Masam da ceviz olunca uyumlu olacağını düşünüyorumHayırlı olsun güle güle kullan. Benim ürün daha gelmedi muhtemelen yarın teslim olur. Ben ek olarak pbt olmadıgı için keycap da aldım. Biraz orjinal kullanır sonra bununla değişirim