Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

h3 ne kadara düşerse alınır
H3 sorunlu bir kulaklık 2 tane sipariş verdim 2 ay içinde ikiside dungle ve bluetooth bozuldu kaliteli olduğunu düşünmüyorum ( 1 yıldır yatıyor garantiye gönderdim tamir ettik dediler hiç bir şey yapmamışlardı )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam. Bir kez alıp uzun süre kullanmak benim derdim. Kablolu gayet idare eden bir kulaklık var. Kablosuz bir model alalım dedim de h3 alır mıyım emin değilim. Çok kötü yorumlar da var gibi.

Havit gamenote Kb904L manyetik klavye almıştım ben. Manyetik işi baya iyi. Bence manyetik olayına bir kez şans ver.
Kablosuz özelliği 2 ay içinde bozuluyor kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun ama bu sefer mikrofon çalışmıyor kral çekilecek dert değil bilindik firmalardan almak lazım razer black shark v 2x kullanıyorum 4 yıldır üstünü görmedim

Kablosuz özelliği 2 ay içinde bozuluyor kablolu kullanmak zorunda kalıyorsun ama bu sefer mikrofon çalışmıyor kral çekilecek dert değil bilindik firmalardan almak lazım razer black shark v 2x kullanıyorum 4 yıldır üstünü görmedim
black sharkla aynı ya da daha iyisi olarak corsair hs80 der susarım

H3 sorunlu bir kulaklık 2 tane sipariş verdim 2 ay içinde ikiside dungle ve bluetooth bozuldu kaliteli olduğunu düşünmüyorum ( 1 yıldır yatıyor garantiye gönderdim tamir ettik dediler hiç bir şey yapmamışlardı )

Fiyat 949 yapmışlar hocam zaten alınmaz diye almadım ben. Gereksiz pahalı olmasını geçtim dediğin gibi kaç ay garantiyle uğraşcaz gerek yok.

black sharkla aynı ya da daha iyisi olarak corsair hs80 der susarım
Uzun kullanımda iyi olduğunu düşünüyorum ses kalitesi ortalama bir kulaklık her ay bozulan bir kulaklık yerine ses ve mikrofon kalitesi ortalama olan yıllarca kullanabileceğim bir cihazı tercih ediyorum

Valla bende aldım . Allah hayırlı etsin. İnşallah severek kullanırız. :D

Alıntıyı görüntüle

Az önce geldi klavye. Açıp azıcık karıştırdım. Beklentimden daha güzel. Tuş sesleri, basım hissiyatı, lcd ekranı, kullanım kolaylığı, malzeme kalitesi falan gerçekten çok hoşuma gitti. Keyif aldım klavyeden tam anlamıyla. Boyutları, tuş sayısı ve yerleşimi falan çok güzel ve ideal geldi. Aklında soru işareti olan arkadaşlar için dipnot olarak küçük bir inceleme şeklinde yazmak istedim :)

20260226_105520.webp

kulaklık usb ile takıldığında mikrofonu çalışıyor 3.5mm jack ile bilgisayarda çalışmıyor belki kulaklık mikrofon ayırıcı ile oda çalışabilir

kulaklık usb ile takıldığında mikrofonu çalışıyor 3.5mm jack ile bilgisayarda çalışmıyor belki kulaklık mikrofon ayırıcı ile oda çalışabilir
İki tarafıda type c agacım ne usb si nasıl takayım type c portuna ki type c 3mm jack dönüştürücüsü kulaklığın 3 te 1 fiyatına satılıyor

Az önce geldi klavye. Açıp azıcık karıştırdım. Beklentimden daha güzel. Tuş sesleri, basım hissiyatı, lcd ekranı, kullanım kolaylığı, malzeme kalitesi falan gerçekten çok hoşuma gitti. Keyif aldım klavyeden tam anlamıyla. Boyutları, tuş sayısı ve yerleşimi falan çok güzel ve ideal geldi. Aklında soru işareti olan arkadaşlar için dipnot olarak küçük bir inceleme şeklinde yazmak istedim :)

Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim ürün daha gelmedi muhtemelen yarın teslim olur. Ben ek olarak pbt olmadıgı için keycap da aldım. Biraz orjinal kullanır sonra bununla değişirim :D

Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim ürün daha gelmedi muhtemelen yarın teslim olur. Ben ek olarak pbt olmadıgı için keycap da aldım. Biraz orjinal kullanır sonra bununla değişirim :D

Teşekkür ederim hocam. Sizde güle güle kullanın. Orijinal tuş takımı gayet hoşuma gitti benim. Masam da ceviz olunca uyumlu olacağını düşünüyorum :) Yine de siz aldığınız keycap setini değiştirince bana da fotoğraf atar mısınız nasıl olacağını merak ettim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri