psu olarak seçtiğin ürün yok piyasada(varda sadece n11 de ve 14 bin yazmışlar). ayrıca delta ne kadar güven liki. kurduğun sistem çok güzel.
ben daha yeni msi
MPG A850GS PSU bu ürünü tercih ettim ve öok memnunum. Top tier sıralamada A sınıf Gold sertifikalı bir ürün. 10 yıl rahat kullanırsın. ayrıca kasa olarak lian li 207 yede bakabilirsin. tek dezavantajı egzoz fanı yok ama alttan 2 fan ile ilave üfleme yapıyor tam olarak alttan ekran kartını destekleyecek şekilde üflediğinden piyasanın en serin kasalarından birisi. 216 larda altta fan yok. tabi tercih meselesi.
pc den beklentin sadece oyunsa 5070 bile bizlere fazlası ile yeterli bir kart. milletin ve reklamların şişirmesi bizleri aldatıyor. eğer sadece oyun amaçlı topluyor isen 9070xt de alsan fazla fazla yeter. ben öyle yaptım. işimizi yeterince görüyor. 5070ti ile 9070xt arasında 20 bin var ve aradaki performans farkı verdiğimiz paraya değmeyecek kadar az. onun yerine 2-3 sene sonra daha güncel bir karta geçsen daha mantıklı. render felan feşman yapacaksan bir şey diyemem ama oyuncu isen 5080 para tuzağı.