Çözüldü✓ RX 7800 XT BOŞTA %60 İLE % 80 ARASINDA KULLANIM GÖSTERİYOR SEBEBİ NEDİR

Reaksiyon skoru
2
Öncelike selamun aleyküm bir ay önce rx 7800xt ekran kartı aldım 2. elden daha tertemiz 1.5 sene garantisi var ancak sistemde daha yeni fark ettim belki önceden de oluyordu emin değilim ancak masaüstünde durup dururken %60 ile %80 arasında kullanım gösteriyor sıcaklığı artmıyor 46 47 derece ve fanları çalışmıyor ama neden bu kada kullanılıyor birde görev yöneticisini açtıgım zaman performans kısmında ekran kartı seçeneği yok neyin kullandıgını da göremiyorum HELP...

Ekler

• aafd80a5-cef5-4829-9c55-d2736c2205be.webp
    aafd80a5-cef5-4829-9c55-d2736c2205be.webp
    58.3 KB · Hit: 17
  • f2c818ba-c2bb-43f6-b121-ec120f6e568c.webp
    f2c818ba-c2bb-43f6-b121-ec120f6e568c.webp
    105.4 KB · Hit: 19
Öncelike selamun aleyküm bir ay önce rx 7800xt ekran kartı aldım 2. elden daha tertemiz 1.5 sene garantisi var ancak sistemde daha yeni fark ettim belki önceden de oluyordu emin değilim ancak masaüstünde durup dururken %60 ile %80 arasında kullanım gösteriyor sıcaklığı artmıyor 46 47 derece ve fanları çalışmıyor ama neden bu kada kullanılıyor birde görev yöneticisini açtıgım zaman performans kısmında ekran kartı seçeneği yok neyin kullandıgını da göremiyorum HELP...
ha birde ek olarak wallpaper engin'i kapatsam da düşmüyor ekran kartı kullanımı

Arkada bişi çalışmadığına emin misiniz bir virüs vs olabilir mi?

İşlemler bölümüne gelip CPU kullanım yüzdesinin üzerine sağ tıklayıp GPU’yu işaretleyerek tekrar ekran görüntüsü atabilir misiniz?

İşlemler bölümüne gelip CPU kullanım yüzdesinin üzerine sağ tıklayıp GPU’yu işaretleyerek tekrar ekran görüntüsü atabilir misiniz?
1772551915105.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adamsın ekrankartını sayende gördüm
ve radeon settings kullanıyor bir zararı olur mu ? yada normal mi bu

inan emin değilim windowsun kendi antivirüs programından tarama yaptım ve bir şey çıkmadı

KRAL sorunu çözdüm ilginiz için teşekkür ederim ekran radeon dan ekran kaydedici sekmesini kapattığım zaman %2 ye düştü saçma ama sebebp buymuş tekrardan teşekkür ediyorum ilginize

Son düzenleme:
Geri