Asus B650m-r 4499 TL

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
749
Bende sipariş geçtim bu arada geçen msi b850m-g aldım bios expo sorun var 3 farklı bios denedim olmadı konudaki kart vardı sarı sitede kutusuz 3.5k istiyor onu alacaktım denk geldi .

önermediğim nadir b650 anakartlardan

Neden ki ? başkası dese pek aldırmam ama fiyatına göre iyi bence. 7800x3d gibi işlemcileri kaldırabiliyor sonuçta.
vatan bilgisayar websitesinde outlet anakart bölümünde cevap gizli :)

msi b850 5300 filan aldık güzel de ramler expo uyumlu çalışmıyor baya uğraştım can sıktı mı sıkıyor maalesef şans işi be hocam ayrıca ödediğiniz ücret karşılığı beklenen kalite meselesi ve doluluk olayı var bu açılardan sadece çift m.2 slotu hatırına bence alınır ama asla r5 üstü bir işlemci ile kullanmazdım şahsen .

Bu anakart b650 m k olanı iyi ya bu anakart pek beğenmiyorum

vatan bilgisayar websitesinde outlet anakart bölümünde cevap gizli :)
Neyi kastettiniz tam bilmiyorum ancak varsayımda bulunarak: 7-8 tane B650M-R var Vatan Outlet'de. 1 tane kompanent tamiri hariç hepsi soket hasarından soket değişmiş. Hepsinde kompanent tamiri olsa bir anlam çıkarırım da ortada anakartı beğenmeyecek bir durum yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat güzel de ne bileyim bomboş anakart. 4 tane usb 2 koymuşlar tamamen israf.
Bu fiyat bandında Mosfet soğutuculu ve çift m2'li başka model yok hocam

Neyi kastettiniz tam bilmiyorum ancak varsayımda bulunarak: 7-8 tane B650M-R var Vatan Outlet'de. 1 tane kompanent tamiri hariç hepsi soket hasarından soket değişmiş. Hepsinde kompanent tamiri olsa bir anlam çıkarırım da ortada anakartı beğenmeyecek bir durum yok

Hocam bir sorum olacaktı vatandan b850m-g anakart aldım ancak expo profilinde elimdeki ramler ile uyumlu çalışmıyor farklı bios sürümlerini denedim en son garip şekilde eski bios sürümünde xmp profilinde çalıştı sizce iade edip konudaki anakarta geçsem mi .

Hocam bir sorum olacaktı vatandan b850m-g anakart aldım ancak expo profilinde elimdeki ramler ile uyumlu çalışmıyor farklı bios sürümlerini denedim en son garip şekilde eski bios sürümünde xmp profilinde çalıştı sizce iade edip konudaki anakarta geçsem mi .
MSİ'larda çok denk geliyorum hocam, bios sürümü deneme yanılma yaparak çözüyorum. Şuan çalıştıysa hiç elleme, 3-5 sürüme düzelir

yanlış kontrol etmişsin çünkü çoğunda biosta sıkıntı var. hatta globalde redditten bak kronik muhabbetleri çok dönüyor bu anakartın. ek olarak bizzat bios sıkıntısıda yaşadım. beğenmeme durumu bende keyfi olmuyor anlayacağın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,927
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri