Çözüldü✓ Patriot Viper Elite 5 16gb cl30 mu Goodram IRDM Black 16gb cl 30 mu

granoys

80+
Reaksiyon skoru
2
yeni sistem topluyorum işlemci olarak 7800x3d aldım ana kart olarak gigabayt b850m force alıcam 8000tl f/p olarak bunu düşündüm ama ram olarak bu iki ram arasında kaldım yapay zekaya sorduğumda viper elit daha güncel soğutma olarak daha iyi diyor ama sorun şu Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm kule tipi soğutucu aldım çok büyük olduğu için viper elit yükseliği 40mm tam sınırda kalıyor sıkışık olucak ama goodram 31mm biraz daha payı kalıyor anlıyacağınız aynı fiyat iki ram de sizce sıkışık olsa da elite 5 mi tercih etmeliyim yoksa garanti olsun diye goodram mi .yapay zekanın yazdığı :

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB için üretici verilerine göre RAM boşluk yüksekliği ~40 mm civarında.
  • 31 mm’lik Goodram IRDM Black → kesinlikle uyumlu, hiçbir çakışma olmaz.
  • 40 mm’lik Patriot Viper Elite 5 → sınırda, ama genelde sığar.

yeni sistem topluyorum işlemci olarak 7800x3d aldım ana kart olarak gigabayt b850m force alıcam 8000tl f/p olarak bunu düşündüm ama ram olarak bu iki ram arasında kaldım yapay zekaya sorduğumda viper elit daha güncel soğutma olarak daha iyi diyor ama sorun şu Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm kule tipi soğutucu aldım çok büyük olduğu için viper elit yükseliği 40mm tam sınırda kalıyor sıkışık olucak ama goodram 31mm biraz daha payı kalıyor anlıyacağınız aynı fiyat iki ram de sizce sıkışık olsa da elite 5 mi tercih etmeliyim yoksa garanti olsun diye goodram mi .yapay zekanın yazdığı :

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB için üretici verilerine göre RAM boşluk yüksekliği ~40 mm civarında.
  • 31 mm’lik Goodram IRDM Black → kesinlikle uyumlu, hiçbir çakışma olmaz.
  • 40 mm’lik Patriot Viper Elite 5 → sınırda, ama genelde sığar.
phantom spiritin sığıp sığmamasını dert etme en fazla 2.fanı ramin üstüne koyarsın

ramin üstüne koyduğumda herhangi bir sorun olmaz mı ilk defa kasa topluyorum laptop kullanıyordum şimdiye kadar araştırıyorum şuanda yeni yeni öğreniyorum açıkcası hoşuma da gidiyor teknik bilgim yok sadece kağıt üzerinde yazan verilere göre tahminde bulunuyorum takıldığım yerde teknoloji mağzalarındaki çalışanlara ve forumlara yazıyorum gönül ister direk bir teknoloji mağzasından toplamak ama int den alınca peşine 9 taksit alınabiliyor ekstra önerilere açığım

ramin üstüne koyduğumda herhangi bir sorun olmaz mı ilk defa kasa topluyorum laptop kullanıyordum şimdiye kadar araştırıyorum şuanda yeni yeni öğreniyorum açıkcası hoşuma da gidiyor sadece teknik bilgim yok sadece kağıt üzerinde yazan verilere göre tahminde bulunuyorum takıldığım yerde teknoloji mağzalarındaki çalışanlara ve forumlara yazıyorum gönül ister direk bir teknoloji mağzasından toplamak ama int den alınca peşine 9 taksit alınabiliyor ekstra önerilere açığım
Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım genelde 40 45 derecede takılıyor ramlerim ki bende de SE var kısa bacak diye aldım

Geri