MSİ MPGA1250GL 10.510tl

Ben de dün vatandan a1250gs aldım. Sistemim için çok fazla almışken en üstünü alayım dedim fazla fiyat fark yok gibi geldi 850gs arasında. Nasıl fan sesi oluyor zaten zero fan modu var ben onu açık kullanırım muhtemelen yüzde 40 yüke kadar fan çalıştırmıyor. Ayrıca nebi akgün incelemesinde bayağı sessiz diyordu bu seri için zaten yeni çıkan bir seri araştırdığım kadarıyla neyse gelsin bakalım. Sesli veya cw çıkarsa ben de iade edebilirim.
Bildirin hocam
Bana 1250W çok gibi gözüktü 850 yetersiz kalır mı? hazır almışken iade yapıp en üstü mü alınmalı
bence 1250 al ömürlük olur

Şuan ki pazardaki 5090 harici bütün kartlı sistemleri 850w besleyebiliyor

Aynen şuan ki tabii. 6000 serisi ile yine yükseltmek gerekebilir geçiş yapılırsa. O yüzden tercihe kalmış

Psu almışken sınırda da çalışmasını istemezsiniz. 850w psu'ya bugun 5080 sığdırırsınız 6080 takmak isteseniz içiniz rahat etmez. 4090 5090 zaten bugun de beslemez. 5.500tl verirken 3k daha koyup 1250 almak en iyisi. Hem psu yüke girmez zorlanmaz, hem bu yuzden sws cikarmaz hem de psu minimum 6-7 sene götürmeli benim gözümde. Ben bu modeli 5090 ile kullanıyorum. Nvidia. Çıksa deseki 6090 750w artık bir adet değil imi adet 12v2x6 takacaksınız benim işime gelir psu'da iki çıkış var hem de iki kabloda güç daha rahat dağılır yanma korkum olmaz. Gelecekte yaşanmayacağının garantisi yok 575w da absürt geliyordu eskiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi bende almıştım iade ettim fan sesi yüzünden
Size bozuk ürün gelmiştir hocam normalde çok sessiz bir model

Ufak bir UV ile 5090 ı bile güle oynaya besler 850W kaliteli bir PSU çünkü 5090 söylendiği gibi 600W tüketen bir kart değil stok halde bile çoğu oyunda 500-550W zar zor tüketiyor, 600W için furmark tarzı sentetik bir test lazım. Ayrıca 1-2 oynama ile %100 yük altındaki güç tüketimi 430-450W civarına düşürülebiliyor haliyle 850W PSU bile rahat rahat yetiyor.

Ben de dün vatandan a1250gs aldım. Sistemim için çok fazla almışken en üstünü alayım dedim fazla fiyat fark yok gibi geldi 850gs arasında. Nasıl fan sesi oluyor zaten zero fan modu var ben onu açık kullanırım muhtemelen yüzde 40 yüke kadar fan çalıştırmıyor. Ayrıca nebi akgün incelemesinde bayağı sessiz diyordu bu seri için zaten yeni çıkan bir seri araştırdığım kadarıyla neyse gelsin bakalım. Sesli veya cw çıkarsa ben de iade edebilirim.
Bende bu modeli aldım inşallah sorun yaşamayız

Ben de yapıştırdım valla a1250gs en uygun yerden 4 bin tl neredeyse daha uygun ve incelemeleri de çok iyi.

Geri