Bitfenix nasıl bir marka, bu kadar ucuz olması normal mi

frajhula

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar

bilgisayar toplarken kasa arayışına girdim ve epeyde şöyle bir kasa gördüm. sizce alınır mı ve ne kadar güvenilirdir. kendi içerisinde dahili olarak 750w psu da bulundurduğu söyleniyor ama bana bi güven vermedi açıkçası.

1500 lira olanda PSU yoktur heralde snin baktıgın linki atsan bir de ben kontrol edebilirim.

Bir de fiyat PSU yokken bana normal geldi fanları falan giriş seviye bir ürün RGB kontrol etme yoktur kapatıp açma bile olmayabilir duruma göre ama ona bakmadım

psu yok fiyat normal o yüzden

Bitfenix Polii Black nasıl peki hava akışı ve psu kalitesi açısından?
Bitfenix Polii
1500 lira olanda PSU yoktur heralde snin baktıgın linki atsan bir de ben kontrol edebilirim.

Bir de fiyat PSU yokken bana normal geldi fanları falan giriş seviye bir ürün RGB kontrol etme yoktur kapatıp açma bile olmayabilir duruma göre ama ona bakmadım

yani benim gözüme o 1500 liralık olan versiyonu takıldı önce, daha sonrasında diğerlerine de baktım ama tam bi güvenemedim bu modele

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri