Aha benim gibi ioniq sevdalısı birini görüyorum forumda.2026 Modellerin ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı? Birçok yere baktım ancak herhangi bir bilgi paylaşılmamış gibi. 5 almayı düşünüyorum
Makyajlı 6 Haziran ayında gelecekmiş ama 5'e öncelik veriyorum. Bluelink + ek menzil artışı ile alırım yoksa napcam bilmiyorum. Cezbeden başka elektrikli yokAha benim gibi ioniq sevdalısı birini görüyorum forumda.
Daha bugün ioniq 6 fotosu çekip agalara gönderdim.
Hocam bence yeni 6 üst vergi dilimine girecek ve 3000 küsüre gelecek. Şuan bile matrah sınırlarına dayandılar.Makyajlı 6 Haziran ayında gelecekmiş ama 5'e öncelik veriyorum. Bluelink + ek menzil artışı ile alırım yoksa napcam bilmiyorum. Cezbeden başka elektrikli yok![]()
O zaman farklı alternatiflere yönelirim :/ Üst dilime girerse pek satılacağını düşünmüyorum, en azından Türkiye pazarı için bazı donanımlardan kırpıp geleceğini tahmin ediyorum.Hocam bence yeni 6 üst vergi dilimine girecek ve 3000 küsüre gelecek. Şuan bile matrah sınırlarına dayandılar.
Hocam vergisiz fiyatları matrahin sonuna geldi. Dolar her ay 1.22 civarı yukseliyor.O zaman farklı alternatiflere yönelirim :/ Üst dilime girerse pek satılacağını düşünmüyorum, en azından Türkiye pazarı için bazı donanımlardan kırpıp geleceğini tahmin ediyorum.
Dediğim gibi asıl odak noktam 5, retro tasarımı, iç hacmi ve 800v mimarisi ile bluelinki birleştirebilirlerse çok düşünmem
Otomatik mi hocam bagaj?2025 İoniq 5 sahibiyim, tavsiye ederim. Aracı vergilere uydurmak için soyup soğana çevirdiler ama, yine de kendisine severek biniyoruz![]()
Renault
Mini
Togg
Tesla
Hyundai gibi firmaların çoğu aracın matrahin sonunda.
Benim tahminim yazın matrah artmaz ise zam gelecek.
Matrah artarsa da yeni fiyatlar 2800 küsur olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Otomatik mi hocam bagaj?
Birde konsol hafif geriye gidiyor ya.
Orası bacak acma da rahatlık sağlıyor mu?
Herkes sınıfının en genisi diyor.
İoniq 6 isteyen beni bile 5 bu sebeple cezbediyor.
Ben 5'in dış tasarımını beğenmiyorum pek. Hiç sportif durmuyor. Ama dediğiniz gibi geçen sokakta Park halinde görünce incelem fırsatım olduOrta konsol kayar değil Dynamic Vision Roof pakette, kaldırılmış. Bagaj otomatik ve çok iyi çalışıyor. Sınıfının en genişi olduğuna ise yüzde yüz katılıyorum, yıllarca Superb' e D segmentinin kralı diye bilenler bu aracın arkasına oturduğunda ağzı açık kalıyor. Sürmediğim zaman kesinlikle arkada oturuyorum, ciddi manada geniş. Annem için aldık biz de, onu da cam tavan ve marjinal görüntüsü cezbetti. Tabii ilk gelenler kadar dolu değil, onlara göre ciddi eksiklikleri var ancak bir çok full diye satılan otomobil kadar dolu hala.
EV6 beğeniyorsanız zaten temelde i5 ile aynı araç, o da tercih edilebilir fiyata göre. Sportiflikle hem görünüş hem motor olarak alakası yok ancak, arkası çok iyi geliyorBen 5'in dış tasarımını beğenmiyorum pek. Hiç sportif durmuyor. Ama dediğiniz gibi geçen sokakta Park halinde görünce incelem fırsatım oldu. İçi cidden geniş.
Kona veya 6' nın dış tasarımı çok daha hoşuma gidiyor.
Bu sebeple hayalim ev6 almak olmaz ise 5>6>Kona diye gidiyor.
Çok pahalı hocam yaEV6 beğeniyorsanız zaten temelde i5 ile aynı araç, o da tercih edilebilir fiyata göre. Sportiflikle hem görünüş hem motor olarak alakası yok ancak, arkası çok iyi geliyor![]()
Alt matrahta tutmak için elinden geleni yaparlar hocam. 3300'e 100 araç satamazlar. Mercedes BMW Audi araçların giriş seviyesindeki araçlara yönelir insanlar. Benim acelem yok, temmuzda 3. bakımım ve muayenem geliyor ondan önce arabayı çıkarmaya çalışıcam.Hocam vergisiz fiyatları matrahin sonuna geldi. Dolar her ay 1.22 civarı yukseliyor.
Haziran'a kadar 3 civarı artar.
Bu da dolar bazında matrahı geçebilir.
İki seçenekleri kalir ya zararina matrahta tutmak ya da zam yapmak. Mesela Ağustos ayında yeni zam matrahı geldiğinde ioniq 6 fiyatı 1878'den 2090 olmuştu.
9 aylık dolar artışıyla fiyatlar 2430'lara geldi.
2480 zaten matrah sınırı. Bunun üstünde satarlar ise 3300 kusure çıkar.
2025 İoniq 5 sahibiyim, tavsiye ederim. Aracı vergilere uydurmak için soyup soğana çevirdiler ama, yine de kendisine severek biniyoruz![]()