GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Hocam bildiğim kadarıyla x1 x16 portuna takılabiliyor ve çalışıyor.bunda x1 portu yokda bende wi fi adaprörü vardı oda x1 yuvasına takılıyo nasıl bağlarım
eyw hocam süper info alıyom o zammanx1 x16 po
Hocammbi tekrardan aiya falan sor bildiğim öyle emin ol . Sıkıntıya girme benim yüzümden.eyw hocam süper info alıyom o zamman
hocam azcık arastırma yaptım karttı aldım fakat gpu pcıe 5.0 yokmuş 5060 ve ya 5060 ti almayı düşünüyorum 7800x3d ile kullanıcağım iptal etmelimiyim ?Tekrardan indirimde 4 stok var.GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
incehesap gg de colorful b650 5k veya 5.2 oluyor onu alsan daha iyi olabilir pcie5.0 desteği varhocam azcık arastırma yaptım karttı aldım fakat gpu pcıe 5.0 yokmuş 5060 ve ya 5060 ti almayı düşünüyorum 7800x3d ile kullanıcağım iptal etmelimiyim ?
Hocam hiç bi fikrim yok bunu ben dün aldım bugün geldi ama daha kargoyu bile açmadım duruyor. Bilgili biri yazarsa güzel olur.
o kadar farkedermi hocamincehesap gg de colorful b650 5k veya 5.2 oluyor onu alsan daha iyi olabilir pcie5.0 desteği var
%1 bilemedin %2 anca fark eder sanmıyorum o kadar etkisinin olacağına. sorduğun için öneri yaptımo kadar farkedermi hocam
incehesap gg de colorful b650 5k veya 5.2 oluyor onu alsan daha iyi olabilir pcie5.0 desteği var
Hocam bende 5070ti ile kullanacaktım bu dediğinize hiç bakmamıştım. Araştıracağım.hocam azcık arastırma yaptım karttı aldım fakat gpu pcıe 5.0 yokmuş 5060 ve ya 5060 ti almayı düşünüyorum 7800x3d ile kullanıcağım iptal etmelimiyim ?
incehesap gg de colorful b650 5k veya 5.2 oluyor onu alsan daha iyi olabilir pcie5.0 desteği var
bu anakart göre pz kasa almanız lazım. biliyorsunuzdur diye varsayıyorum. bu anakartın b850'de çıktı diye biliyorum. bütçe varsa b850 al derimHocam bende 5070ti ile kullanacaktım bu dediğinize hiç bakmamıştım. Araştıracağım.
Ben bu konuda paylaştığımı aldım ama beyaz olması ve önde soket olmaması Buda ilgimi çekti ama pcie5 değil ne diyorsunuz hocam buna?MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu