🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mouse çok iyi beyler içinde oyun olmasa bu paralara mouse almaya yeminliydim ama iyi ki almışım.

incehesapta stok yok cumaya belki eklerler gaming gecesi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok sürüncedi hocam ya ben 2 hafta gaming gecesi bekledim sonra satın aldım bitmedi.
direkt beklemeden girip aldım 2999 kacırdımda 3300 filanda okey yani 2500 civarı oyun desek yine karlı bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt beklemeden girip aldım 2999 kacırdımda 3300 filanda okey yani 2500 civarı oyun desek yine karlı bir durum
gelir stoğu gelmezse bu fiyat verilmez gidin klavyesine yada farklı model mouse bakın rog serisinden balon olmuş

benim oyun kodu geldi. sorunsuz sekilde ekledim steam hesabima. 6 mart cuma gunu aksam basvurmustum.

1773262204681.webp

Son düzenleme:
Aynen ben de dün öğlen gibi etkinleştirdim konuda arkadaşların verdiği linklerden, uk olan siteden aldım hemen ekledim hesaba. Tekrar teşekkürler.

6 martta amazondan mouse aldım 9 martta incehesap gönderdiği fatura ile asus başvurusu yaptım bugün onaylandı biraz önce kod teslim edildi direk incehesaptan alanlar boşuna almış oldu extra 150 tl bonus kazandım 3 taksit yaptım

6 martta amazondan mouse aldım 9 martta incehesap gönderdiği fatura ile asus başvurusu yaptım bugün onaylandı biraz önce kod teslim edildi direk incehesaptan alanlar boşuna almış oldu extra 150 tl bonus kazandım 3 taksit yaptım
3159a aldık hocam biz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43