Çözüldü✓ 10400f 100 dereceye fırlıyor

Cparty

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı alalı 4 yılı geçtiği için bakım yapmak istedim. Amazon’dan Arctic MX-6 termal macun sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Eski macunu iyice temizleyip yenisini sürdüm ancak bir sorun var: İşlemci boşta 40-60°C derecelerde çalışırken, teste soktuğum anda direkt 100°C’ye fırlıyor. Testi bitirdiğimde ise sıcaklık hızla tekrar düşüyor. Stok fan kullanıyorum,macun biraz sert ayrıca

Ekler

• IMG_5236.webp
    IMG_5236.webp
    1 MB · Hit: 41
kanka bana kalırsa fanı oturttamıyorsun tam sıkı sıkıya birde mx4 olsa sanki daha iyi olurdu bence soğutucu değiş

dediğinde haklılık payın var stok fan biraz zor takması ama kıpırdamıyor bile yani
Post automatically merged:

dediğinde haklılık payın var stok fan biraz zor takması ama kıpırdamıyor bile yani
2gr mx-6 300 liraya aldım sahte olma ihtimali var mı

önerebileceğiniz 500 600 liralık var mı

DonanımArşivi videosunda geçiyordu oradan görerek aldım,fazla bütçem de yoktu

DonanımArşivi videosunda geçiyordu oradan görerek aldım,fazla bütçem de yoktu
hepsiburada da mx4 4gr indirime girmiş orijinal midir?

2gr mx-6 300 liraya aldım sahte olma ihtimali var mı
Fiyattan çok satıcı önemli. Tahminen o fiyalara denk geliyor.

Bağlantıdaki Teknobiyotik satıcısı güvenilir, bence Mx-4 alın. Ayrıca yukarıdaki görselde biraz taşmış, çok sıkmayın güzelce kart vb. ile yedirin.

Soğutucu iyi sorun yaşamazsınız.

Güncelleme:Arkadaşlar soğutucu çok iyi kendi macununu kullandım,ekstra olarak cpu loadline calibration 3. seviyeymiş onu düşürdüm sorunum halloldu.

Oyunlarda 60 derece civarı testte ise 80lerde.Daha iyi macunla sıcaklık daha da düşecektir.

Geri